Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada apa dengan pesta konvo UKM

Posted by afzan On Thursday, August 12, 2010 5 comments

Makan ikan keli bakar kajang sudah menjadi satu kemestian bila kami bertandang ke bangi. rasanya memang tip top, terbaik dari ladang orang kata. yang peliknya, kajang femes dengan sate kajang, tapi kami langsung tak amik pot pasal tu hanya bertumpu kepada keli bakar je. thanks mira sebab belanja :) len kali boleh belanja lagi. apala sangat keli bakar tu ye tak?

Lepas je makan, kami (aku, mommy, rizmi, nana & mira) terus gi pesta konvo UKM - nak gak tengok semeriah mana pesta konvonya, mana la tau boleh jumpa dengan peserta imam muda ke, boleh gak tanya confirm ke puasa jatuh hari rabu?haha.. kalau terjumpa barang-barang rare memang dah pasang niat nak beli, buat pakai raya orang kata bagi adek panas punggung skit bila tengok ^^


seperti kebiasaan rizmi memang suka berlari-lari ke mana aje dia pergi membuat aku berpeluh dahi nak mengejarnya



dah penat berlari minum air mango dulu. minum puas-puas, lusa dah nak puasa. nana & mira buat-buat senyum sebab nak cover penatla punya pasal



kalau pesta konvo takde bunga & anak patung pakai jubah bukan pesta konvo namanya!



perghhh.. RM1 je satu. beli jangan tak beli. pakai belakang kira. memang banyak jibbitz yang rare



banyak borong jibbitz kak..nanti boleh pakai gi hospital eh..



penat berjalan kat pesta konvo lepak-lepak jap tengok orang main bola



. rizmi dok bersorak bilamana pasukan dia menjaringkan gol, dan pastu cubit mina bila pasukan dia bolos



tak tau pasukan mana main. yang pasti, kami terhibur dengan permainan pantas ala-ala game BPL dan setidak-tidaknya 3 gol berjaya dijaringkan


5 comments:

N A N a t O said...

kehkhekeh...mmg rare la gambar awak ngah..,kencqng dr kome ag upload gambar...cess.

PUSAT TERNAKAN KELI KANVAS PULAU PINANG said...

jom lawat blog ikan keli...

afzan said...

nana: mana are.. gambo besa2 je.. more to comes

adek dah besar said...

mende mende rare memang tengah menjadi jadi sekarang...

kat pekan sari pdg tengku pun ada jual lipan bara!~

afzan said...

aok bior beter adek.. mau kerayan orang tengok lipan tu