Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nerf: Bersiap Sedia Untuk Berjuang

Posted by afzan On Sunday, March 10, 2013 5 comments

Rizmi dah bersiap sedia dengan blasternya kalau-kalau ada perkara tak diingini berlaku kat selatan tanah air ni. ada satu lagi blaster dia tertinggal, N-Strike Maverick REV-6 kat dalam stor (malas aku nak pergi korek). Retaliator tu aku baru je beli bulan lepas. mula-mula nak belikan untuk besday dia this coming may. last-last kena beli awal, sebab boring hari-hari dia tanya; lambat lagi ke besday mi? bukan hari ni ke besday mi?


Blaster clip dah fully loaded. tunggu panggilan je lagi. dah berapa kali aku jadi mangsa perluru warna biru tu. perluru kuning tu, tunggu masa je lagi. dia punya rasa, boleh mengeliat jugakla bila kena. tapi takla sampai berbintat-bintat macam main bedil bilamana kena peluru buah cenerai. dulu nak main askar-askar semangat potong papan jadikan senapang kayu. bila siap, dia punya senyum fuh sampai telinga :)

5 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

Assalamualaikum

best tak main permainan NERF tu ?
kadang ade ternampak kat iklan TV.. :)

MommyRizmi said...

haa..sejak bila plak dia ada pistol peluru kuning tu??

haifa punya mana?

afzan said...

pistol pelluru kuning ni beli kat kedai beli pelampung haritu. murah je!

maitimie said...

nak pinjam bole? nk tembak org2 mundu ni haa -_-'

mundu (bahasa dusun)-lanun

meo188 said...

wow best nie! :D

meo's blog