Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rizmi dan Gumball

Posted by afzan On Sunday, February 17, 2013 3 comments


celik mata tengok Cartoon Networks (CN). balik sekolah sekali lagi CN. pendek kata hari-hari pun layan CN. macam rugi plak aku subscribe discovery dan sports bagai. semuanya tak dapat nak tengok. antara fevret series rizmi kat cartoon networks adalah, the amazing world of gumball (watak gumball dan darwin yang gila-gila), regular shows (mordecai dan rigby yang banyak timbulkan masalah dan malas membuat kerja), the adventure time (siri pengembaraan jake dan finn dalam menyelamatakan kerajaan puteri bublegum dari kejahatan ice king), ninjago (dapat layan on-off je, sebab tak tau pukul berapa airtime) dan tak lupa ogy and cockroaches. itu belum di tambah dengan Disney channel dengan Nickelodeon lagi. adeh!

3 comments:

eda_ej said...

cam ne rizmi skolah??? ok tak??

MommyRizmi said...

meh nak tolong jawab...alhamdulillah, dia ok jer..nak gerak bgn tdo, mandi pagi pun senang..1st day dulu jer dia nangis..hehhehe...

afzan said...

eda: sejak dua menjak ni, mandi pagi dah makin liat sikit. mungkin sejuk agaknya. tapi kalau kita gerak, trus dia bangun