Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haifa's Teaser 2

Posted by afzan On Monday, October 17, 2011 18 comments



Dulu dah pernah keluar teaser 1, kali ni keluar yang kedua pulak ke? peh, mantap-mantap. teaser kali ni aku nak bagi sneak view bilamana haifa pakai baju ala-ala princess. asyik-asyik tgk dia pakai ala-ala boyish gitu, sekali-sekala nak jugak tgk dia pakai dress dengan rambut tocang-tocang, ye dak. tak sabar? tungu.....

18 comments:

ch000tz axoera said...

xnampak xnampak xnampak hehehe

yangyuyu said...

aah tak aci-tunjuk bg terang skite hehe

Ungu Violet said...

gambar dalam gambar...:)

eyqa amin said...

still blajaq lg nk mengedit pic....

~najwa~ said...

tapi baju princess haifa tak clear la.... ;)

ejai_ej said...

hahahah.. bile la agaknyer anak aku boleh pakai cenggitu ek..

bobiedanbad said...

comel sungguh

afzan said...

chootz: setiap kali masuk sini mesti taknampak. takpe esok sila pakai spek tebal-teabl ye

ummi: nama pun teaser. mana blh terang-terang

afzan said...

eyqa: takpe, kayuh pelan-pelan. ni pun main klik-klik je. tau-tau jadi macam ni

najwa: sabar-sabar..

afzan said...

ejai: anak ko pantang pun tak habis lagi ada hati nak pakai baju princess. tuggu dia besar sikit, lepastu bolehla melaram

bobie: apa yang comeynya, hp itukah?

Rtp Farra Arisha said...

haifa, comelnya your princess..:')

Faaein Talip Roy said...

haifa comel.. wah.. memang ternanti2 teaser yang lain pulak.. cepat..cepat.. upload lagi.. hehehe.. =P

Tuan Cimot said...

dh xnmpk macm lelaki lah..ikat tocang gitu..heheh

~Nana 귀여운~ said...

ala...blur plak aihh :P

haniaiman said...

tocang tinggi2 sikit..pastu pakaikan lipstik..cun seh..

afzan said...

farra: thanks

faeein: sabar. tak lama adala tu :)

tikaleh: tula ko slalu kata haifa macam laki

afzan said...

nana: nama pun teaser, mana boleh tunjuk terang terang

hani: pakai lipstick? alamak..takut nanti berebut ngan ibu dia je

adrenalina said...

teaser ni memang meng"teaser"kan...hahaha... nk tgk rupa Haifaaaaaa hehe