Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haifa Teaser

Posted by afzan On Wednesday, April 27, 2011 28 comments



Peh, tajuk dah gempak. macam nak keluar filem harga juta-juta je. padahal bajet ciput je pun. tapi apa kena mengena tajuk ngan gambar jigsaw puzzle ni? tapi kalau amati betul-betul kat atas tu, mesti korang nampak wristband kaler pink kan? para ibu-ibu mesti dah dapat tangkap apa dia. bagi para-para yang belum ibu-ibu dan bukan ibu-ibu tu nantikan jela kemunculannya tak lama lagi :)

p/s: mood sangat hepi + bermatakan beruang panda!

28 comments:

zaradgreat said...

tahniah2! :)

afzan said...

ada juga kaum bukan ibu yg memahami. thanks kawan nana :)

eda_ej said...

dapat baby gurl ek.. tahniah..

~najwa~ said...

oh, yeke... diam2 je, rupanya rizmi mendapat geng baru! tahniah!

angah sam said...

tahniahh2..wah..exclusive ni.hehe..

nurelinda said...

wahh tahniahh :D

btw ade post baru. need some advice someone da keje :D

Faaein Talip Roy said...

memang tak paham pun... huhuhu...

apa2pun tahniah juga!.. hehehe..

afzan said...

eda_ej: thanks. kamu dengan ejai bila lagi? sian mamat alan nak berkawan katanya :)

afzan said...

najwa: mana ada diam-diam. ni nak kaborla ni

afzan said...

angah: thanks :) raya taun ni kat lepeh ke? nak jugak tgk hero ko tu

afzan said...

nurelinda: thanks

faeein: takpe masih ada banyak masa untuk paham ;P

angah sam said...

yup..raya kedua sampai ke seminggu gamoknye kat lepeh.bole la tgk hero n heroin aok tu.hehehe...

TiKa LEh said...

giler la..berpinar nak teka tu tngn sape....upload gambar haifa cpt skit...wa da kangan ngn haifa nih....muka mcm mimie...

Nurr Kasih said...

tahniah2..ahlan wa sahlan ya haifa :). InshaAllah semoga menjadi anak yang solehah. ameen2.

aboyandnick said...

kami ingin meminta jasa baik pihak anda untuk menolong kami mempromosikan blog kami ini... kami memerlukan lebih 100 org follower untuk komersialkan blog ini. kami juga dalam pembikinan program masakan dan kami akan muatkan juga dalam blog ini. jadi kami ingin sekali berkongsi bersama kawan2 bloger yang lain.. jasa anda amat kami hargai. dan insyaallah kami juga akan membantu mempromosikan blog anda juga... terima kasih....

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

ejai_ej said...

huhuhu.. congratz dude.. patot la lama menyepi.. rupanya ngah bz.. hehehheheh... congratz....

afzan said...

angah: lama aok balik lepeh ye. seminggu gitu!

afzan said...

tikaleh: cuba bawok mengucap sikit. babkata pemain bass kuala lipis. sabar tu subur tak sabar masuk kubur. apa kebendala

afzan said...

nurr: thanks :)

ejai: tu la pasal. begitu busy disaat ni :)

adek dah besar said...

apesal komen gua tak appear tadi.

kalau tak mesti dah jadi fest dah tadi.

haish... kadang kadang komentar lu ni memang tak boleh pakai.

i am S!L4H.. said...

kreatif nye. cmane leh wt gmba cmtu. *kagum2* terbeliak biji mate. bole?

afzan said...

silah: kagum? jangan sampai tersembur bijik mata sudah. haha

afzan said...

adek: kadang-kadang gua pun tak paham dengan blogger ni. jap-jap keluar komen. jap-jap ilang komen! nasib depa tak keje gomen!

hafeez.halim said...

Congratz Bro!! semoga anak yg lahir ini menjadi golongan org2 yg beriman :)

yangyuyu said...

tahniah!!

afzan said...

hafeez: thanks bro. sama kapal la kita eh :)

afzan said...

ummie: durana & duranu bila nak keluar ni :P

i am S!L4H.. said...

haha. terbeliak je pkcik, mne ade tersembur. =p