Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geng Kugiran Pantai Klebang

Posted by afzan On Tuesday, September 27, 2011 16 comments



Ni adalah official cover album untuk "Geng Kugiran Pantai Klebang". Lineup: lead vocal - adek (mamat yang pakai baju godzilla), 2nd vocalist - wifey geng mak orang yang sedang dukung anak kecilnya, cik nana - pemain tambourine, abang COD berbaju merah 3 stripes - triangle serah je kat dia (memang pakar), adik rizmi - pemain castanet utama.

16 comments:

~najwa~ said...

2nd vokalis nmpk garang `hihi

afzan said...

dia mmg garang!

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. tak sabar nak tunggu album geng kugiran keluar.. ahaha..

i am S!L4H.. said...

wohoo. sempoi r cover nih.
mcm2 ade. haha

MommyRizmi said...

mana ada garang..wat cover album kena styo..hihihi...

**lagu wajib: cinta tiga segi - kristal

Lawsonia said...

vokalis 1 dgn 2 ada gaya..yg player tambourine tu??erm, boring tgk muka dia..hahahahah

afzan said...

faaein: peh bertambah satu fan club kugiran pantai klebang

afzan said...

silah: terbaek.. rizmi kata!

ayang: styo tu apa? kopi susu milo o ke? haha

afzan said...

tikaleh: gua pun sama! hahaha!

ejai_ej said...

aku nak join.. aku nak join.. jadi tiang microfon pon jadi la.. nak join zan.. nak join...

iKhRam said...

tak baik tau mr afzan buat cam nie.. hahahaha..

apapun
semoga hasil karya mereka mendapat tempat di apsaran antarabngsa.. serupa macam dato siti tgah buat sekarang..

afzan said...

ejai: ok ko aku bagi tugas senang je. backup main castanet. mana tau rizmi boring tak lalu nak main ko ganti tempat dia. amacam? royalti nanti aku pikir camna nak bagi

afzan said...

ikhram: harap-harap bolehla dapat piring hitam, tak pun platinum ye dak?

thomas said...

kalau ada gitar dgn mike lagi chun.

Alif Amin Othman said...

cilake, gua tak puas hati.

kepala gua kena potong.

afzan said...

thomas: spot on. terus buat concert kat situ

adek: kepala aok besor sangat. tak muat nak tauk semua. kah kah kah!