Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penguin Race

Posted by afzan On Saturday, July 23, 2011 11 comments



Akhirnya, berjaya jugak aku dapat penguin race ni last week kat pasar malam. actually aku tak nampak benda alah ni. hero aku Ralfi yang nampak. bila dah nampak tu memang dah takmo bergerakla selagi tak dapat. akhirnya aku pasrah!



tiap hari dan masa rizmi pasang benda ni. aku pun dah naik lali dengar bunyi lagunya. lagunya sikit punya kuat. itupun aku dah selotep kat bahagian tempat keluar bunyi. last week aku balik kampung dan tak bawak penguin race ni. dan setiap hari jugakla kat kampung dia mengamuk nak main dengan benda ni. "nak wee wee"  rizmi kata. adeh!

11 comments:

eda_ej said...

huhuhu.. ari tu pegi pasar malam nampak la penguin tu.. mak bapak je yg teruje anak wat tak heran pon.. hehehh..

Wanie said...

mainan lagi ye..huhuhu
penguin die pngil wee wee eh..hehe

iKhRam said...

dulu masa kecik2 mcm ni jugak la perangai saya.. hahaha

agaknya apala perasaan mak abah ek melayan saya bermain benda alah nie.. hahahaha

chumil.. wee wee.. hahaha

afzan said...

eda_ej: hehe. mungkin alan tak into sangat kot mainan2 macam ni

wanie: dia bukan panggil penguin. wee wee tu ialah penguin tgh sliding :)

Lawsonia said...

pasar mlm hri jumaat tu ke??nak carik gaklah..hehhe

N A N a t O said...

bernanah tinge mina dengar wee wee dia...

afzan said...

ikhram: biasala masa budak2

tikaleh:ncarik jangan tak carik. murah je pun benda alah ni. tak luak duit mybrain tu. haha

afzan said...

nana: hahaha! balik raya nanti siap sediala

yangyuyu said...

:)

i am S!L4H.. said...

adehhh. layankan je. hakss

afzan said...

silah: tula pasal. layankan je