Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rizmi sudah besar!

Posted by afzan On Tuesday, January 11, 2011 28 comments


pejam celik pejam celik tak sangka rizmi sudah besar. dulu bukan main payah kalau nak potongkan rambut dia. siap berpegang bagai. tapi sekarang, dia dah boleh duduk atas kerusi sendiri. aku senyum nipis - BANGGA!

KEPADA WARGA JOHOR SELAMAT BERCUTI HARI NI :)
 

28 comments:

TiKa LEh said...

muka mcm trpksa je..heheh
thu nk dpt adik dh kot...

n4dh!3r4 said...

muka seriau! haha :P

ejai_ej said...

hahahah... kalo mamat alan la, mau die jerit dekat situ.. last2 mak die jugak yg kener potongkan rambot die. hahhaha.. tp aku setuju ngan Tika Leh.. muka cam terpaksa dalam rela.. hahahha

ab@h_Izz said...

ha.ha2 tengah risau & takut tu... ke geli ??

oklah tu...tak semua budak mau dok diam2..

~najwa~ said...

muka mcm cuak giler, ehehe...
Irfan pun dh pandai behave masa gunting rambut..
lagi 2-3 kali okla nanti tu..
caiyok Rizmi!!!

afzan said...

tika: muka terpaksa? haha. mana ada paksa, dia yang dok sendiri kat atas tu. takde paksa-paksanya :)

nadhirah: cuak-cuak berani je tu. tu muka macam-macam tu. haha

afzan said...

ejai: aku pernah mengalami nasib yg sama. tapi satu ketika dulula. habis game, video kat hp dikeluarkan semata-mata takmo bagi dia menjerit & tak keruan

afzan said...

abah_izz: yup, tapi bila mereka makin besar dah matang, beban kita nak bawak mereka gi bergunting dah ringan sikit

N A N a t O said...

mcm pekan wat rambut cam tu..skang rambut beckham seyh..

afzan said...

nanato: rizmi tak suka beckham. dah tua katanya. dia prefer tores! barula baby face

Nurr Kasih said...

hehe comel je..muka geli kot tu.

i am S!L4H.. said...

mcm pkcik dulu2......kot...
hahahaha

CikBulat said...

comel lah rizmi. hehe
asal bukan ayahnya yg tolong potongkn? ngah ngah ngah

yangyuyu said...

comel, rambut dia lawa nampak lembut je..:)

kalau anak sy abah dia yg potongkan:)

NOOR FATIN said...

comelnyaaaaaaaaaa!!

biskut said...

wah johor cuti!...best tul cuti time waktu bekerja.

afzan said...

najwa: oo yeke? bagus-bagus harap lepas ni rizmi pun behave macam irwan jugak :)

afzan said...

nurr: geli? geli mesin dok melekat kat tengkuk agaknya

cik bulat: kalau pakcik yang tolong guntingkan, lain macam pulak nanti jadiknya. mmg tak berapa nak pandai gunting rambut orang ni. takut tobek!

afzan said...

yangyuyu: yup, rambutnya mmg lembut camtu. kalau tak sikat & minyak pun takde apa hal :P biasala rambut budak2

white rose said...

rizmi ngilu tu...
ngilu dengar bunyi mesin rambut...

suke tengok budak2 g potong rambut...

so.....cute like me...





wahahahaha...

MonizaM said...

hensemnya diaaa! cute!

iKhRam said...

ala.. comelnye potong rambut.. teringat masa arwah atuk ketamkan rabut saya.. mcm2 ragam.. tp abah dia jer.. abah pegang badan jgn bagi gerak.. hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...

alolololo~ sedey nya tngok muka dia.. huk3~ =.="

aikk?? cuti?? sempena pe?? ^_^

afzan said...

nusana: hari hol johor :)

white rose: org dewasa pun ngilu inikan pulak budak kecik, ye dak?

So Shy Lady said...

ahaks...mesti jantung bdebar kncang tu..sungguh saspen kuikui

Sasa Al-Sharif said...

haha.. apa pasal dia serius sangat? mcm terpaksa aja

Mr. TN_SkY said...

ahaha..serius comel=_=..nak kawin la..ahahaha :-p

afzan said...

shy lady: bukan saspen sangat, tak sabar nak main lari2 dalam kedai tu rupanya

Mr tn_sky: dah sampai seru ni, bialamana dah tak sabar nak ada anak sendiri