Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ke mana kita?

Posted by afzan On Saturday, August 07, 2010 6 comments

Mencari erti sebenar kehidupan. mungkin ada sesuatu menanti di ufuk sana. harap-harap sesuatu yang berbaloi dapat digapai. apapun isnin ini kami akan berangkat ke bangi - meraikan kejayaan seorang insan. congratulations nanato on your graduation day!. banyak list yang perlu dilakukan. tak gitu mommy? harap aku masih utuh di hari pertama puasa.. 


berjalan sambil mendukung rizmi memang perkara yang memenatkan. namun berbaloi bila diambil kira sudah sekian lama tidak turun mengeluarkan peluh. aktiviti yang sihat org kata!

6 comments:

N A N a t O said...

thanx babe...apa list yang perlu dilakukan?

dukung rizmi mmg berbaloi..bergelen peluh...

MommyRizmi said...

mau pergi ke kedai emas sri pinang..mlm tu gi i-city (mina kena tinggal sbb esok dia kena bgn awl utk graduation day..jgn nanges aa mina), pastu gi pesta convo ukm lak..mau tgk itu jibbits..hehehhehehe

N A N a t O said...

haiyak...nak ikut..tak kira....

afzan said...

nanato: nak ikut? tinggal je la kat teras jernang, teman atuk & nenek

mommy: emas sri penang?erk..

MommyRizmi said...

yess..misi berjaya!!

afzan said...

ceh, gumbirala tu.. raya ni boleh melaram