Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karnival Lipis oh Karnival Lipis

Posted by afzan On Friday, July 30, 2010 3 comments

Karnival lipis datang lagi, kini lebih hangat daripada biasa - hangat ke? sbb takde go kart pun.. kecik2 dlu aku ingat lagi ada pertandingan go kart sekitar bandar lipis. mmg masyuk, maklumla itu je pun hiburan yang ada! tapi skang tidak kalah gak acara yang dipertontonkan..paling meriah sekali adalah kat merchandise stall. pergh mantap!makin ligat org kita berniaga.



 pergh gaya lagak seorg professional je adik ni. mendada bola tak hengat..



rizmi paling excited sekali. mengarah pemain gaya rafa benitez. sana, pass bola kat sana. main 1-2-1



tekak dah kering sorak bagai nak rak. tapi satu gol pun takde. ceh! apa-apapun pekena air dulu baru king (tiru adek dah besar punya ayat)



nanato dan mommy bergaya dengan payung strawberry yang dibeli di cameron hari sebelumnya


rizmi kini sudah bertenaga semula



aku pun tak faham napela kitorg obses dengan menda ni, asal nampak crocs stall mesti nak carik jibbitz. nak carik jibbitz nak carik jibbitz. "mommy jgn tertinggal lagi eh cam kat pesta konvo haritu. rugi woo seploh hinggit"



banyak gak jibbitz kat sini. rambang mata! (ayark nanato, awat aok amik gambo tak sharp ni weh? ni mesti kantoi kat focus ring ni)

3 comments:

adek dah besar said...

jibit jibit jibit..
last last crocs kene curi dekat masjid... deng!

afzan said...

sshhh.. jgn war2kan.. nanti org tau

iKa iVy said...

kehkehkeh...untuk sape duk masjid...curi crocs hang masyuk wo...bnyk jibit...
ini nanato suka ckp tp kurang tulis...