Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jalan-jalan @ Sabah

Posted by afzan On Thursday, June 03, 2010 0 comments

Selasa lepas aku, mommy, dedek dan juga ajib telah gi ke Sabah. Actually tujuan aku gi Sabah sebab nak present paper di AMS2010 conference. Alang2 dah sampai sini, baik cuti2 malaysia ye tak? bukan senang nak dapat gi Sabah. Pagi tu pengetua dedek a.k.a Nani terpaksa bangun awal sebab nak hantar kitorang kat Senai Aiport.Thanks Nani, nanti kitorang bawak balik souvenir kat ko.

Tak banyak nak cerita di Senai melainkan dedek yang tak mo jalan, so terpaksalah aku dukung dia sepanjang airport senai dengan bergalaskan backpack sambil menarik trolley bag.

dedek sedang menunggu breakfast di marrybrown. lambatnya kepala dah gantal perut pun dah lapar ni.

dedek kagum melihat kapal terbang dalam jarak dekat. tapi rasanya dia lagi excited bila dapat tgk sport car.

ibu dan dedek bergembira sebelum flight take off

last-last dedek tertido sebelum flight terbang. mengantuk sangat rasanya, yela kena bangun awal-awal pagi. apapun kesian kat ajib sebab tak dapat tdo dalam flight sebab budak kecik sebelah dia kecoh amat. haha.

 zooming through the skies

0 comments: