Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jeti Tanjung Pelepas

Posted by afzan On Friday, March 30, 2012 13 comments



permandangan sebuah jeti di Tanjung Pelepas. masa ni aku tengah makan kat Restoran Saujana (orang kabor seafood dia sedap, later aku review). aku ingat gambar ni aku nak print besar-besar and framekan, nanti boleh buat perhiasan kat rumah hitam ye dak? takyah susah-susah nak keluar duit beli gambar perhiasan nanti. genius!

13 comments:

iszieylyanziy said...

jeti tanjung pelepas ni kat ne?cam cantek je

~najwa~ said...

Beruntungler pandai ambil dan edit gambar, bole taruk banyak2 dirumah :)

Fabulous Me said...

iyye le.. lawo beno gmbr ni.. classic!

Alin Marlini said...

cantik...boleh jual tu..hehehe

afzan said...

isziey: kat johor. ala yang orang bilang PTP tu

afzan said...

najwa: tapi sampai skang gambar2 yg aku ambil tak print2 lagi. suma dalam btk digital je

FM: tula klasik sungguh kan?

LadyD said...

amacam?sedap ke idak mknan tu?kalau ok soon leh join kesana..

yangyuyu said...

nice one

afzan said...

LadyD: will review later. tunggu... :)

Tuan Cimot said...

rasanya nak buat frame mahal kot..lbh kurg je beli perhiasan yg dh siap..hahha..

afzan said...

frame ngan kayu 2x3 je. senang :)

c'axoera ヅ said...

terbaeeeekkkk yang ni!

afzan said...

ko nak ke? aku boleh tolong printkan. haha