Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sleeping Beauty Castle

Posted by afzan On Tuesday, December 13, 2011 23 comments



 Cuba teka istana apa belakang tu? bagi aku tempat ni biasa-biasa je bagi org yang dah berumur macam aku ni. kalau budak-budak baru nak up dan baya-baya rizmi memang diorang enjoy sakanla - nampak itu nak main itu, nampak ini nak naik ini. tapi brader baju purple tu memang semangat giler bergambar. sampai tembok pun dia panjat punyala nak tunjuk kat orang kampung dia pernah sampai sini. aku? - takde masa nak bergambar macam tu punya semangat :P

p/s: apa kes streamyx buat hal dari jumaat lepas. nak kata x bayar bill, on time je tiap-tiap bulan aku bayar walaupun kadang-kadang ada termiss jugak. dia punya lembab lagi  laju aku pakai dial-up guna modem 56k djaman mirc tengah top dulu-dulu. cilakak, ni nak kena buka report lagi ke apa?

23 comments:

wak gelas said...

brader tu kontrol macho jugakk tuu bangg... hehe2

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kat mana ni..cantiklah..
kalau lily..berposing sakan gaklah macam brader tu.. :D

F.A.R.A.H. deeb said...

Cantik tptnya... ktner ni ek?

bobiedanbad said...

kat mana istana ni ?

eyqa amin said...

jgnkn bdk2....sy yg da 20thn nie pown leh jd xcted ble p tmpt2 cmnie..
tp bkan nk men ke ape..jus nk snap2 jerp..wihee ^___^

afzan said...

eyqa: rugila bayar tiket mahal-mahal tapi tak main ye dak? tapi yg palih xpuas hati, dia punya beratur nak main something mak aii dari istana budaya ke KLCC jauhnya!

c'axoera said...

uwaaaahhh sajer lah ni kannn hahahahah

yg baju purple tu sape..? pak guard castle tu eyh heheh

Miss Xyz said...

pergh, nmpk cam best? kat mne ni?

(haha, nmpok sgt sye cam bdak kecik, XD)

Rtp Farra Arisha said...

LOL xD. that's style, style..:)

Alif Amin Othman said...

internet uitm lagi power

Tuan Cimot said...

heheh..streamyx demam tu..pnt layan customer..hahah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comelnya palace tu! where is it?

Papa Mifz said...

Kat mano yer istano tuh,mcm menarik..

Ungu Violet said...

memang cantikkk..:)

brader pepel tuh jadik model eh...hihih

afzan said...

semua dok tanya kat mana istana ni, jadik next time aku kena buat special entryla pasal castle ni ye dak?

Alin Marlini said...

cantik & best :)

haniaiman said...

brader tumpang glamer sat takpe lah kot..huhu..

~Nana BamBam~ said...

cool

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. dial- up.. teringat jugak jaman itu..

hahaha.. best kan chat kat MIRC.. XD


istana tu kat mana?

bukan photographer said...

haha..terlebih semangat tu...

eda_ej said...

tetibe rindu zaman mirc.. hehehhe..

Faaein Talip Roy said...

selamat tahun 2012 incek afzan..

bila mau update lagi?

internet lembap lagi ke? hehehe.. ;P

afzan said...

faaein: internet sekali ngan aku-aku ni ha jadik lembap. hahaha!