Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Here we go

Posted by afzan On Friday, August 19, 2011 9 comments



Bukan aku taknak update atau hilang mood, tapi gara-gara benda alah ni aku menjadi tidak keruan sekarang. baru 3 hari pergi, dah rindu keluarga aku bagai nak rak. dengar citer haifa jadi tak lena tidor 2-3 malam ni. rizmi? yang tuh sangat lena tido. macam takde apa-apa yang berlaku. haha :)

9 comments:

adrenalina said...

ohw..patotlah lama menyepi.alah kesian haifa...rizmi mesti sbb dh jadi abang so kene jaga haifa lah tuh...erm..tapi ni duit negara mana ni???china ke???hahaha

ejai_ej said...

huhuhu.. no wonder la.. igtkan dah majuk pasal rizmi tak kasik ko share menan penguin die tu ngan ko.. hahahha welcome back dude. :)

iKhRam said...

oo.. tertunggu jugak entry dari ayah si rizmi.. hahhaa

apapun jaga diri

eda_ej said...

sonoknye pegi obesi.. huhuhu..

yangyuyu said...

selamat hari raya

Alin Marlini said...

macam ke China jek...

afzan said...

adrenalina: hong kong kalau tgk pada gaya singanya

ejai: takde keje aku nak merajuk-merajuk ni

afzan said...

eda_ej: jangan sampai obesiti udahler. tapi gi obesi time puasa ni memang kurus kering aku jadinya

afzan said...

ummi: selamat hari raya jugak :)

alin marlini: dah sipi-sipi dah tu nak kena