Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My ex-classmate's wedding

Posted by afzan On Wednesday, July 27, 2011 11 comments



Ashra & Guillaume
Bagai pinang dibelah dua, sama cantik sama padan. mereka selamat diijabkabulkan pada 16 July lepas di Bangi. and pada masa tu liverpool ada turun malaysia. tapi disebabkan tiket dah sold out, aku tak dapat pegi. padahal dah ada kat kl, rugi-rugi!



tak sempat nak memetik lensa cik haifa dah mula menangis-nangis. terpaksa tergopoh gapah suruh orang ambilkan gambar. masuk kereta terus haifa tido. oo ngantuk rupanya cik minah ni. bukan tadi dah tido nenyak ke masa otw dari JB-Bangi?

11 comments:

iKhRam said...

persandingan antara benua ni yer?
apapun semoga berbahagia ex classmate tu yer..

kalau tak ke stadium, kt tv sempat tgok tak?

afzan said...

ikhram: tv pun tak sempat jugak. boleh pulak jammed kat tol sg besi. adeh!

eda_ej said...

kawen ngan omputeh ke ni???

Wanie said...

pergh, lagi orang putih..
anak pompuan br tengok ape tu..hehe

Lawsonia said...

nasib xpegi stadium..mula2 sokong liverpool, akhir2 sorak malaysia pulak..xde pendirian btol tu..heheh

angah sam said...

keh ade tegor name ni pada signboard simpang nak masuk kat bangi hari tu.laki keh ckp " ni mesti name pak arab ni.." rupenye kawen kak acap ke..hehe..

afzan said...

angah: yeke? rugila aok tak datang. hehe

eda_ej: a'ah. mat salleh. tapi tgk2 mat saleh tu sama tinggi je ngan aku. haha

afzan said...

wanie: tu dia tgh menangis tu. tu yang tak pandang kamera tu

tikaleh: hari ni turun bukit jalil tak?tengok rajagopal aka arse wenger malaysia. haha

ejai_ej said...

huhuhu.... dah ader kat sini takde la nak kuntek2 aku kan.. takot aku mintak blanje milo ais la tu kan.. hahahhaha

i am S!L4H.. said...

kawin....
hehe

x dpt tgok liverpool ye pkcik? sy pon x. haksss. x de rezeki la tu. cube lain kali. =)

cik haifa suke tdo ye.. *padahal baby mmg tdo lame*

afzan said...

ejai: itula pasal, ko claim bukan kecik. milo ais gelas besar!

silah: tula pasal. nasib badan