Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bila tangan mula mengenggam

Posted by afzan On Thursday, July 21, 2011 14 comments

 

Haifa dah makin membesar. sekarang dah tak perlu lagi sarung tangan, biar dia mula belajar merasa dengan tangan. harap by raya aidilfitri haifa dah mula meniarap. baru sedak sikit nak main :)

14 comments:

Shatra said...

Asyik melawat ja, lama x tinggalkan komen sorry bro..nice capture n so sweet, dng impak bokeh yg syok..

yangyuyu said...

takyah pakaikan sarung tangan dah biar dia explore ...sweet photo

eda_ej said...

bebaik.. jgn sampai die garu bijik mate.. =D

suhaili sarif said...

masyaALLAH en afzan.da lama sy x singgah sini
dl last kte borak pls shopaholic series kot..
saya br tkr blog..suhailisarif.com
dulu saya pearl jade...

afzan said...

shahtra: no sweat mate. takde hal :)

ummi: yup, agak2 boleh wat iklan johnson & johnson ke?

afzan said...

eda_ej: dia ngisap jari je yang banyak

suhaili: la yeke? tula pasal. dah lama tak singgah menyinggah

Wanie said...

hehe..baru bape bulan ni?
xkan cepat sangat nak meniarap..keke

~najwa~ said...

kalau raya nanti dah meniarap - lebih byk duit raya kot..yeay!! hehe.

ejai_ej said...

huhuh.. sumpah dude.. aku suka baby genggam jari aku. dulu time harith kecik aku slalu aku bg jari soh die genggam. hhehehe errr. betol ke aku eja genggam tu?

afzan said...

wanie: dah nak masuk 3bln. kira dah cukup umur tu!

najwa: yup, banya sikit dapat. boleh jugak buat duit dapur nanti. haha

afzan said...

ejai: aku pun confuse ejaan genggam aku. walawei!

iKhRam said...

ala ala comeynyer..
dah meniarap nnt nnt..

semua pasu2 cantik boleh la simpan kat kotak.. hahaha

comeynyer
rasa nak dukung pulak.. hehhee

adrenalina said...

comelnya haifa...=)

i am S!L4H.. said...

suke2 baby genggam tgn kite. hehe. nti raye seronok la pkcik.