Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ketika malam berlabuh

Posted by afzan On Tuesday, March 15, 2011 22 comments



Aku bertuah sebab pada masa ini kamera ada di tangan dan aku dapat merakam keindahan warna-warni langit senja. walaupun kat windscreen kereta agak comot di situ, tapi tak mengapa janji dapat kaler senja petang, itu dah lebih dari cukup sebenarnya :)


22 comments:

Nurr Kasih said...

wah cantik..color senja yang menarik. btl bukan selalu nak dpt mcm ni.like :)

yangyuyu said...

like jugak

Sasa Al-Sharif said...

peh, indah tu

iKhRam said...

cantik tu..
subhanallah..

N A N a t O said...

cantik..kat mn nih?

~najwa~ said...

best, best..cantek giler..

afzan said...

nanato: rupanya kamu online kat atas? penat panggil kamu turun mintak tolong. ceh!

afzan said...

nurr: itula, selalu tgk jenis senja yang pesen merah2 tu je

ummie: kena buat button ala-ala FB ni. haha

afzan said...

ikhram: lama tak nampak bro. sibuk dengan assignment ke?

najwa: thanks :)

NOOR FATIN said...

indahnya..

i am S!L4H.. said...

pkcik nih asal ambik gmba je terus cun. asal gmba cun je uncle. hehe
bole?

blackrosehunter said...

cantik pic ni..=)

Riha NCL said...

Subhanallah, cantiknya warna langit.

gambar pun cantik sgt!

afzan said...

silah: macam-macamla kamu. dua2 statement tu membawa maksud yang sama cuma berlainan nahu & tatabahasa sahaja. anyway thanks :)

afzan said...

fatin, blackrosehunter & riha: terima kasih daun keladi. ini yang membuatkan semakin semangat ingin mengambil gambar berunsur panorama lagi ni :)

Leeya said...

cantik sgguh..
keindahan ciptaan Allah.. :)

nano said...

shantek nyerrrrrrrrrrr,,,,sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

asfz lily said...

subhanAllah..santek sgt =)

cik zureen said...

chanthekkkk sgtt

afzan said...

nano: panjangnya sukeeee. bunyi macam suki pulak!

leeya, asfz & cik zureen: thanks :)

Pencinta IT said...

lawa siot..suka.

i am S!L4H.. said...

haha. saje je. mmg suke wt cmtu. erkkk~