Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Viewing the horizon

Posted by afzan On Wednesday, November 24, 2010 23 comments


sekali tengok boleh buat kisah epik-chenta macam ni. satu yang tidak faham mengapa ada sponsor pada payung tu. adeh! ahh mereka memang pandai belakon. credit to rizmi & nanato :)

23 comments:

So Shy Lady said...

kalau spasang kaki lg tu tak pendek, mmang mcm citer love story korea heheh

nice shoot

yangyuyu said...

setuju...melts my heart away

afzan said...

shy lady: apakan daya, rizmi tidak setinggi itu. kena banyak makan calciyum ni

afzan said...

yangyuyu: yeke? nak kena tengok citer ni. tgk scene mana satu. haha

iKhRam said...

apapun.. gambar itu memang ada citernya tersendiri...

biskut said...

best lar gambar macam nih..suka tengok.rasa nak ulas panjang2 jer.macam nak tafsir disebaliknya.

MommyRizmi said...

citernya ialah..dikala itu,ibu dia dok best2 tdo dlm keta coz terlampau ngantuk jaga rizmi yg asyik meragam jer tgh2 mlm..maka mina la terpaksa amik alih tugas menjaga rizmi jap..hehheheh

nur said...

sweet.. !! suke la..
ALL IN ONE

Kalamhati said...

nice!mantop!..=)

ejai_ej said...

huhuhu.. caya lah rizmi.. walaupon nampak kaki dengan shadow je..hahahha

afzan said...

biskut: ah sudah, nampaknya kena buat contest mari becerita perihal gambar ni. takkan harian metro je boleh buat kan?

afzan said...

ikhram: itu, mommyrizmi dah cerita disebalik kejadian

afzan said...

mommyrizmi: banyak makan keropok lekor kat mersing kot. tu yang ngantuk terlebih agaknya

Nurr Kasih said...

hehe nice pic..tone pun lawa :)

afzan said...

nur & kalamhati : thanks :) bab-bab mantop ni syamsul ghau-ghau je yang arif

afzan said...

nurr kasih: ni nak lawan tona buggy car :)

nadey said...

perghhhhhhh kalo nadey....ade byk ruang kosong pd kerusi tu ye!!!!! damm!!!!!! gamba tidak se cun di atas hihihihih

akmafaizal said...

promote tempat blajar nampak..akeke..nice pic :)

CERITAKUASN said...

salam perkenalan.. nice picture.. penuh makna :-)

afzan said...

akmafaizal: tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat belajar. actually ni jela payung yang ada dalam keta

momochan said...

walalalla~serius lawa pic ni :)

Lee Shauran said...

okay. tanak tipu. gambar ni lawa. x sangka eh nanato buleh jadik model.kih3. btw, xda payung ukm ke... =p

afzan said...

Lee: model yang tak di bayar, mmg dia melakukan tugas dengan baik sekali!