Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tingkat-tingkat awan

Posted by afzan On Tuesday, October 19, 2010 20 comments


Bukan mangkuk tingkat je boleh bertingkat-tingkat, awan pun mampu bertingkat kalau kena pada caranya : )

20 comments:

p[A]n[A]d[0]L© said...

lawa la..

afzan said...

thanks panadol.. kalau ambil dari tepi nampak berbaris pun ada. tapi apakan daya, tak terlangkah nak sampai ke tepi tu

N A N a t O said...

waaa..chanteq....(bunyi kan ala2 suara dedek ye).

afzan said...

nana: kamu jangan suka-suka tiru gaya dedek. kelak takut berulser di bibir :)

nadzirah aqilah said...

cantik!! anis suka!!

Cik Bulat said...

ni.. ni.. ni... ni... effect camera k memang mcm 2?

afzan said...

cik bulat: ni betul-betul ni bukan cobaan :) masa ambil memang awan tu tersusun cantik. golden momment orang kata

afzan said...

anis: thanks :)

Cik Bulat said...

Owwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

nurr kasih said...

subhanallah..mmg cantik.
sangat suka mengambil gambar awan..kdg2 ada pelbagai bentuk dan formasi..klu dapat ambil pic mmg puas hati :)

afzan said...

cik bulat: panjang owww nya. tutup mulut tu sikit, masuk lalat kang

afzan said...

nurr: betul kalau dapat bentuk yang menarik memang senyum je sampai telinga

CiK QiQi said...

ske tgk awn tu ..cntikkkkkkkkkkkkkk sgt2...ciptaan ALLAH yg tiada tolok bndingnye=)

Sabri said...

indahnya ciptaan Allah:)

AngahSayang2314 said...

afzan lain macam jer maksud tue hehehee

im backkkk hehehe

afzan said...

cik qiqi & sabri : Ya, ciptaan Allah memang tiada tolok bandingannya

afzan said...

angah: welcome back :) btw, apa yang lain macam maksudnya tu?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Afzan,

yelah...keh datang ni..

aok tukarlah kotak komen yg window pop-up. Cenggini tak boleh komen kalau di ofis. Bila malam kat rumah..faham2 jelah..mana yg sempat aje...

semalam singgah tapi tak komen. Tunjukkan pd abg blog orang lipis..dia kata tak kenal..mana tau kengkawan dia...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

memang cantik sangat!

bg tips sikit
iso berapa ni ?

afzan said...

kak rina: sebab hari terang keh guna iso 200 je. seratus pun kira dah cun ni :)