Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunset @ KK Town

Posted by afzan On Saturday, June 05, 2010 4 comments

Kali ni aku nak upload beberapa gambar yang sempat di captured ketika kami berada kat Kota Kinabalu town. lokasinya bersebelahan dengan Pasar Besar KK. actually wife aku yg spot tempat ni masa dia & ajib on the way gi Metrojaya - masa ni aku tgh attending conference. saja nak tgk apa2 yang patut & wat preparation sebelum akunye presentation turn the next day.

dedek tersenyum simpul selepas pagi tadi breakfast kat nasi lemak antarabangsa. masa ni kami baru je sampai.

hari dah makin gelap. padahal baru dalam kol 6ptg.

nun jauh di sana kelihatan pulau gaya & tunku abdul rahman park. aku bercadang nak ke sana selepas aku present nanti. yeay!

dedek yang tak pernah kenal erti penat. berlari sana, berlari sini, penat aku mengejarnya. sib baik ada paktam. boleh gak aku bawak2 berehat

daddy & dedek merenung masa depan. jauh dedek merenung, mungkin tgh mencongak aktiviti seterusnya

daddy, rizmi & mommy. one BIG happy family

hidup bagaikan tiang lampu? menyinari kehidupan disekelilingnya..

mommy, rizmi & ajib. hari semakin gelap. masa untuk beransur pulang


last but not least. sempat lagi bergambar di Pantai Tanjung Aru. disebabkan hari semakin suntuk tidak banyak pose mommy yg berjaya di ambil kat sini ^^

Malam tu kami makan seafood yang di beli di bandar KK dengan lahapnya.. tidak ketinggalan ngan rizmi yang acap kali tambah nasi. lapar sangat, mesti sebab banyak guna tenaga berlari-lari petang tadi. esoknya, aku nak kena present paper aku. so malam tu aku pulun finalize akunye presentation slides. mintak-mintak esok takde killer question. kalau ada gelabah gak nak menjawab..

4 comments:

adek dah besar said...

haha...sudah berjaya persuade 3 follower termasuk diri sendiri??
alahai...

afzan said...

more to comes bro. kita kayuh pelan2..diri sendiri utk menampakkan ramai

N A N a t O said...

ye...nnt kome mai umah awk, koe tlg up kan folowers awk ek...

nice blog babe...
nice header too...

afzan said...

blog must be simple. so takdelah serabut sangat..
nak wat potoblog. tu wordings kurang tu. takmo merapu lebih2.. org puteh kata, "gambar menggambarkan seribu perkataan.." haha