Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tulisan Tangan Seorang Anak

Posted by afzan On Friday, May 10, 2013 5 comments


Bilamana anak dah reti mengeja & menulis nama mereka, tak ke kembang hidung aokme jadinya? syabas rizmi. "kenapa rizmi tak tulis nama penuh?.." "ala, panjang sangat.. nanti rizmi penat!..". Rasa bersalah pulak daftar namanya yang makan sebatu juga panjang dia.

5 comments:

Alin Marlini said...

tau takpe....lps ni kena bg nama anak pendek jek

eda_ej said...

pas ni tarok name ramli je la.. ramli pon nak glamer skang.. "Mencari Ramli" hahhaha..

chotz axoera said...

haaa tahu pun kan.......siyan dak tu nak tulis nama pjg2 hahahah

i am S!L4H.. said...

panjang sebatu nama rizmi? kikiki

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)