Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hepi Besday Haifa & Rizmi

Posted by afzan On Thursday, May 02, 2013 3 comments


"Daddy, hari ni besday rizmi kan? Mi nak cake baked cheese tau, tak nak new york, rasa oren!!"  Pagi-pagi dah reminds suruh beli cake untuk dia. bukan tak selalu makan, tapi setiap minggu aku kena "pow" kat SR untuk beli kek kat dia. 



Nasib baikla ada sebiji yang tinggal tadi. kalau tak jenuh nak cari macam bulan lepas. mula-mula cari kat jusco taman u, takde, pastu gi kat SR medini, pun takde jugak. Esoknya balik lipis carik kat SR lipis, pun takde jugak!! tarik muka dia dua hari tu.

p/s: peh, orang lepeh skang dah maju.. mengeteh kat Secret Recipe ye aokme skang ni. baler!

3 comments:

eda_ej said...

huhuhu.. epy beday rizmi n haifa.. tak pe la daddy kene pow.. nnt bile rizmi dah keje daddy plak pow.. buleh.. hehhee..

i am S!L4H.. said...

amboi rizmi kecik2 dah makan kek secret recipe. kite kecik2 dulu maksud secret pun tak tau. heheh

Salam pakcik afzan.. lama tak menepek di sini. hehe~~

i am S!L4H.. said...
This comment has been removed by the author.