Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tulisan Tangan Seorang Anak

Posted by afzan On Friday, May 10, 2013 5 comments


Bilamana anak dah reti mengeja & menulis nama mereka, tak ke kembang hidung aokme jadinya? syabas rizmi. "kenapa rizmi tak tulis nama penuh?.." "ala, panjang sangat.. nanti rizmi penat!..". Rasa bersalah pulak daftar namanya yang makan sebatu juga panjang dia.

Hepi Besday Haifa & Rizmi

Posted by afzan On Thursday, May 02, 2013 3 comments


"Daddy, hari ni besday rizmi kan? Mi nak cake baked cheese tau, tak nak new york, rasa oren!!"  Pagi-pagi dah reminds suruh beli cake untuk dia. bukan tak selalu makan, tapi setiap minggu aku kena "pow" kat SR untuk beli kek kat dia. 



Nasib baikla ada sebiji yang tinggal tadi. kalau tak jenuh nak cari macam bulan lepas. mula-mula cari kat jusco taman u, takde, pastu gi kat SR medini, pun takde jugak. Esoknya balik lipis carik kat SR lipis, pun takde jugak!! tarik muka dia dua hari tu.

p/s: peh, orang lepeh skang dah maju.. mengeteh kat Secret Recipe ye aokme skang ni. baler!