Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receptionist Girl

Posted by afzan On Wednesday, February 20, 2013 5 comments


"Hello, thank you for calling caliber hotel, how may i help you, sir?" "ehem... yes... ehem.. may i put you on hold you for a moment? i need to jot down all your requests, first." - amboih anje ni, bukan main lagi dia bila jumpa dengan telepon, terus selak berlakon jadik receptionist.


dia punya gaya toksah ceritala. lepas siap tulis pesanan yang diterima, cepat-cepat dia nak hang up the phone. kalau dengan henset jangan ceritala, pantang nampak. kalau nampak terus dia kata, "nak encet". bangun pagi celik mata terus carik henset. adeh!

Rizmi dan Gumball

Posted by afzan On Sunday, February 17, 2013 3 comments


celik mata tengok Cartoon Networks (CN). balik sekolah sekali lagi CN. pendek kata hari-hari pun layan CN. macam rugi plak aku subscribe discovery dan sports bagai. semuanya tak dapat nak tengok. antara fevret series rizmi kat cartoon networks adalah, the amazing world of gumball (watak gumball dan darwin yang gila-gila), regular shows (mordecai dan rigby yang banyak timbulkan masalah dan malas membuat kerja), the adventure time (siri pengembaraan jake dan finn dalam menyelamatakan kerajaan puteri bublegum dari kejahatan ice king), ninjago (dapat layan on-off je, sebab tak tau pukul berapa airtime) dan tak lupa ogy and cockroaches. itu belum di tambah dengan Disney channel dengan Nickelodeon lagi. adeh!