Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Petronas BoboiBoy Petir

Posted by afzan On Wednesday, January 09, 2013 3 comments


Akhirnya hampir sepurnama rizmi menunggu, Boboiboy halilintar terjual juga di kedai mesra petronas. acap kali aku gi petronas mengisi minyak, mesti dia bertanya tak keluar lagi ke boboiboy halilintar? dan tiap kali itu jugakla aku terpaksa keluar masuk kedai, untung-untung dah keluar. tadi aku redeem dua sekali gus point kad mesra aku (menyebabkan dulunya points tahap puluh ribu kini tinggal berapa kerat je). satu untuk jemi (halilintar) dan satu lagi untuk haifa (yin), gopal? lain kali aku pikir. boboiboy angin, tanah dan yaya dah lama mereka ada.  

3 comments:

Nurr Kasih said...

anak buahku ada yaya.. bukan redeem tp beli hehe..

Mama Zharfan said...

hi...tq sbb sudi singgah kat my blog..just nak jwb soalan u psl cherating tu..yep. bilik deluxe. ok jer biliknya. luas spacious. biasa2 ajer :) yg i paling suka : swimming pool sgt cantik :)

afzan said...

mama zhafran: big helps for the info. will reserve a room at legend cherating resort later.