Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miniland: Pirates of The Legoland

Posted by afzan On Saturday, October 20, 2012 7 comments


Black pearl yang tak berapa nak hitam. full armed with water canons. they are ready to sink the interceptor. tapi kalau interceptor nak kejar black pearl ni boleh tercirit jugak jadinya.



the interceptor ready to invade Tortuga. hilang akal apa nak invade Tortuga? pirate's stronghold tu. setakat hantar satu armada, buat lekat celah gigi je. kiranya syurga geng-geng lanun la kan kat sini?



fierce rivalry between commodore james norrington and infamous captain jack sparrow



captain barbossa pursuing the last piece of medallion in order to break the curse that placed upon them by Aztec god in which rendered them undead.



pirates village. ingat nelayan je ada perkampungan nelayan? pirate pun ada jugak. tapi kalau lanun cetak rompak diorang ni kasta paling atas-atas sebab dok kat banglo-banglo mewah.



scouting team di hantar untuk meninjau keadaan keselamatan di pantai. mana tau tiba-tiba ada pirates lain pulak kat sana. sekurang-kurangnya boleh buat "parley" nanti.

7 comments:

Miss Xyz said...

Mcm best je Legoland ni.. Nanti nak ajak satu family pergi sana jgklah hehe

♥ Nana BamBam ♥ said...

cantik la view nye..teringin nak ke sana.. :)

Tracey said...

legoland!!! weeeee

Faaein Talip Roy said...

ohoii.. orang tu dah pergi legoland yer.. bestnya..

alahai bila lah ceq dapat pi ni..

*salam aidil adha tuan umah n famili.. =]

Alin Marlini said...

awesome3xxxx

fandi said...

jom join contest terbaru afundee-photography...abadikan kenangan bersama parents tersyg :)

http://www.afundee-photography.com/2012/11/blogger-contest-i-love-my-parent-fun.html

eda_ej said...

bile la nak sampai sane.. huhuhu