Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rumah Hitam: House Defects

Posted by afzan On Saturday, July 21, 2012 4 comments


Dua hari lepas aku dapat call dari pemaju yang defects rectification process dah pun siap. needle cracks di segenap pelusuk rumah (luar dan dalam) dah pun di tampal. leaking di bathroom 2 (bilik atas) juga dah di baiki. yang penting dented sliding door telah ditukar baru. pada masa yang sama kitchen extension process dah pun bermula. petang ni, aku nak bawak jemi tgk apa yang dah siap. last time, piling & floor concrete dah siap. tapi disebabkan sekarang musim hujan, proses jadi sangat slow. adeh!

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK!


4 comments:

~Beb~ said...

bole la raya rmh bru..

salam ramadhan buat uols sefamly

FARAH deeb said...

takper slow slow tapi kualiti lagi baguskan? Thee... umah den pun dah siap wat defect tu skang tggl nak ext dapo. Nak kena gi Majlis plak lagi mintak permit...
My latest Entry :)
JJCM: Day 2 Ramadhan 1433

eda_ej said...

sonoknye rumah besauu..

MommyRizmi said...

eda_ej: tak la besau mana..tp alhamdulillah la..