Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hobi baru

Posted by afzan On Tuesday, June 26, 2012 12 comments



ralit main nampak. lepas ni handphone ngan laptop aku dah tak jadi mangsa lagila. dulu pantang malam mesti ngecek nak guna laptop+hp untuk tgk youtube atau main games.

12 comments:

MommyRizmi said...

bestnya jadik jemi aka anak bapak...

eyqa amin said...

bila budak kecik ag advance dr diri ini ~.~

hajiMete said...

changgihh tuuu.. vahhh

Anonymous said...

Haifa dapat mende?

DanieL AdiE said...

Wah..untunglah..

afzan said...

yayang: anak bapak takpe. jangan anakku sazali.

hajimette: untuk budak-budak beli yg cikai cukup. takdela berdebar sangat nanti. haha

anon: haifa? kekekeke no komen boh

afzan said...

eyqa: aku pun takde jugak. terpaksa ngecek ngan rizmi lepas ni

LadyD said...

tu dia anak zaman skang...mesti expert bab2 game tenet nih.

♥ Nana BamBam ♥ said...

syoknye bdak tu main...huhu

Tuan Cimot said...

pergh, malu dgn rizmi..tak mampu nk beli kot..rizmi, kalau dh xnk guna, nak beli ek..2nd hand rm10 ok kan rizmi..hahah

eda_ej said...

kalo zaman dulu bapak belikan brick game pon sah sonok sangat.. tp memang tak merase pon bapak belikan.. huhuhu..

crystalzerosix said...

game apa tu yer?mcm best je tu yer?
brick game??rare item dah tu...rindu plak rasa :)
http://gambarankasar.blogspot.com/2012/06/putrajaya.html