Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Water dispenser

Posted by afzan On Friday, March 02, 2012 19 comments



Dah ada benda alah ni, tak payahla susah-susah aku nak masak air lagi ye dak? nak air panas buat susu anak tekan je, terus keluar air panas. nak minum air sejuk tekan je terus dapat air sejuk, sesejuk macam air dalam peti ais. kalau rasa nak minum air suhu bilik pun boleh jugak.

p/s: baru je siap install tadi. so takleh nak rasmi lagila nampaknya, kena tunggu tengah hari sikit. aisheh!

19 comments:

afzan said...

aku shot gambar besar-besar nak tunjuk kitchen kabinet sebenarnya. haha!

F.A.R.A.H. deeb said...

Hahaha.. bengong! BTW, dia pasang directly ke paip ke? How much n beli katner? Heheee...
My latest Entry :)
Bosa dah diaaa...!

irmafittaputri said...

laen kali bg manyak angle...br dpt show off...hehe... nak tanya gak...ni.. die install tebuk kc tuk tap air tak...hari tu diorg nk install bile kc siap... kc xbuat2 lagik nih...rasa nk cancel je coway ni..tp tula memudahkan

MommyRizmi said...

apsal dapur ni nampak cantik bebenor dlm gambo...

afzan said...

farah: yup pasang directly from pipe. actually, aku ada paip air yg tak huna bawah bar table tu. tu yang aku soh dia pasang direct dari situ je. alang-alang kan?

afzan said...

irma: banyak angle? kang nampak pulak botol-botol kosong kat kawasan tu. takla, aku soh dia buat bracket je. rugi woo tebuk kc. tu yg kaler kelabu tu bracket diala tu :)

dok pikir macam mana nak angkut kat viscaria nanti. hajat dihati nak buat kc lambat lagi. aisheh!

Fabulous Me said...

Hahahahahahahahhahaa.. Xpe aku suke! Tapi coway ni mmg bagus. Aku nk show off aku punya gak la. Tapi ktchen cabinet dah stahun ;p Dah stahun lbih pakai ia memang menyihatkan dan memudahkan bg org2 femalas. Nak ape2 teguk je stu!

afzan said...

FM: kc aku pun dah setahun lebih umurnya. coway tu je baru umur satu hari

adrenalina said...

zaman kini sudah canggih ~~~ agak2nya 20 tahun akan dtg bukan jer leh kuarkan air panas, sejuk n suhu bilik...tapi leh keluarkan teh tarik, teh panas,teh o, milo sejuk , milo panas dsbgnya...xyah bancuh2 dah...tekan jer hehehe

Anonymous said...

sonang kojo

yangyuyu said...

eh terpost as anon lak

Tuan Cimot said...

haha..cntik2 kabinet tu..

eyqa amin said...

kalaulah ada satu WD nie kat hostel.. oh, bahagianya...air bersih...+ ntahntah mand pown nk demand guna air WD.. heh :p

eda_ej said...

tetibe teringat water cooler kat asrama dulu.. huhuhu..

Papa Mifz said...

mmg bagus pakai benda alah nih...kak lang den pun pakai...terbaik...

bukan photographer said...

eerrr...kalau nak minum ais, boleh keluar ais tak?

Rtp Farra Arisha said...

segalanya boleh jadi lebih mudah dengan adanya bermacam2 keperluan hehe.

Anonymous said...

amboi berssihnye dapor... bese berkapor.... wakakakakaaa....

c'axoera ヅ said...

besornyer dapooooo ko...masak ke tuh weyhh hahahaha

lama aku tak dtg sini yealah kan.....ko pun dah lupa aku :p