Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rumah Hitam

Posted by afzan On Monday, March 19, 2012 19 comments


>

dalam SPA hujung tahun ni siapnya, tapi rupa-rupanya dah dapat CCC dah pun. skang tunggu government release balance je lagi pastu dah boleh ambil kunci. cis baru je nak bersenang-senang kumpul duit sampai hujung tahun untuk renovation, last-last kena korek ASB.


p/s: nampaknya rumah merah dah kena naikkan iklan untuk di sewala nampaknya lepas ni. takpun buat homestay cara jugak.
** rumah hitam represent rumah kaler kelabu kat pulai indah, rumah merah represent rumah aku sekarang kat mutiara rini sebab atap kaler merah - ni gara-gara rizmila yang bagi nama terus lekat sampai skang!

19 comments:

~najwa~ said...

Jeles ah....bentuknya moden :) sonokle kome, beraya rumah baru thn ni.

Kami pun 'sakit' juga thn ni, nk kumpul duit buat basic renovation, jangka bln6 ni.

afzan said...

ada pulak pili bomba depan rumah. ni agak-agak nak buat kenduri boleh guna pili ni ye dak?

afzan said...

najwa: ehem mana tak sakit, baru angkat superbike dengarnya :)

Anonymous said...

Sedak org..... Wuuuuu.... Bile bleh merasa nak tido umoh baru nie......

adrenalina said...

jeles jugak....nak beli rumah!!! hahahaha (ni sbg motivasi utk kumpul duit lebih lagi!!!)

MommyRizmi said...

rumah itam..rumah itam...tp bila pikir nak byr bln2.."ADEHHH..!!!"

INaseha said...

canteklah rumah ni..versi moden gitu.

Alif Amin Othman said...

rumah ni besor. keh dah masuk dah.

eyqa amin said...

kumpul duit berkepuk-kepuk.. fosho after this hg uma akan naik dan trossssss naik. hak!

irmafittaputri said...

wah lepas ni entry deco2 la plak ye... nanti klw lalu leh singgah tak nih>>

Alin Marlini said...

cantik sangat umah awak :)

afzan said...

adrenalina: yes jangan dok kumpul beli lenses je :)

adek: bila nak masuk lagi ni? tolong angkat-angkat

afzan said...

ayang: adehla jugak!

irma: deco-deco? takla total deco, touch up sikit2 je

eyqa: yes, taktau lepas ni berapa mahal pulak harga rumah. adeh!

Rtp Farra Arisha said...

WOW! WHAT A BEAUTIFUL HOUSE!! :D

eda_ej said...

cantek.. sonoknyeee...

Tuan Cimot said...

cntik rumah.,cntiknya duitnya kan..itu normal..hahah..cntik2..nt rumah merah kasi sewa sama itu nanato yer..heheh

c'axoera ヅ said...

shantteeeek color diaa!

yangyuyu said...

so modern and urban...i like the bumbung:)

afzan said...

tikaleh: nanato rumah merah? mampu ke dia nak bayar sewanya? hahahha..

yangyuyu: urban? memamng skang pesen bumbung macam ni dah.

chootz: agak-agak buat kaler warna-warni ok dak?