Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mengemas

Posted by afzan On Saturday, March 17, 2012 10 comments



Iskh anja ni. dalam senyap-senyap dia boleh pulak buat kerja dia "mengemas" baju dalam bag. taula dah tak sabar nak tolong ibu ye dak?


p/s: congratulations to wife because being accepted to further study in pathology. sorang kutub timur sorang kutub selatanla jawabnya lepas ni ye dak, adeh!

10 comments:

adrenalina said...

TAHNIAH buat wife afzan...kutub timur tu kat HUSM ker???

~najwa~ said...

wohh....
berpisah sekejap le nampaknya...

full time in campus ke??

afzan said...

adrenalina: yes usm kubang kerian. tu lepas ni dok ulang-alik kelantan je

najwa: takla, out-campus. 1yr kat kelantan, then 2 yrs Jb and final yr kat kelantan semula

Tuan Cimot said...

auww, mimi ke haifa speaking kelate lps ni..adeh...hhahaha

c'axoera ヅ said...

takpe untuk masa depan yang cemerlang, gemilang dan terbilang :) heheh

eyqa amin said...

sayang anak tangan2kan. sayang suami tinggal2kan. heh xD

afzan said...

tika: haifa minah kelate. rizmi steady nak jadik org johor

eyqa: bukan sikit dia punya tinggal, setahun dua jugak lamanya

eda_ej said...

wahh.. sonok le cik timah tu dapat sambung blajo.. tahniah..

tocang anja macam pokok klapak.. =D

MommyRizmi said...

"biar cinta terhalang gunung dan samudera..

aku tetap memegang janjiku padamu.."

chewaahh.xpe yang, skang dh ada fireflyz jb-klate..buleh kelik sokmo (kalu ada pitih la..)

afzan said...

eda_ej: tocong dia kadang-kadang satu. kadang-kadang 2. jarang-jarang tiga :)