Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busking

Posted by afzan On Monday, December 05, 2011 15 comments


>

Kalau korang pergi St paul church melaka, mesti korang akan nampak uncle ni berbusking dengan gitar kapoknya bagi memeriahkan suasana. dia punya lagu memang power pemain bass kuala lipis pun tak boleh celen. tapi aku harap lain kali dia nyanyi lagu dondang sayang pulak. baru aku bagi tabik spring.

15 comments:

wak gelas said...

wak sudah lama nggak ke st paul church atas bukit tuuuu... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

eda_ej said...

tak pernah sampai ke situ lagi..

Ungu Violet said...

sempoi jek pak cik tuh..

cantik la gambar..:)

c'axoera said...

yeap pernah jumpa tapi tak amik autograph pun hehehe :P

CikGu Ma said...

tak pernah jumpa lagi...

Rtp Farra Arisha said...

this is what so called unique. everything is unique :D

محمد رازيق said...

cantik gambr bro..

~najwa~ said...

Ko pandai main gitar tak?

afzan said...

najwa: aku pegang gitar retila. nak goreng2, goreng kacang je aku reti

chootz: rugila aok tak amik autograph!

adrenalina said...

mula2 baca entri ni heran jugak aper ke namenye "busking" ni hehehe...ohw baru ku tahu rupanya "busking" tu adalah seperti yg digambarkan di dalam gambar hahahaha...

~Nana BamBam~ said...

adeh..lupe nak singgah..kalau x dah dapat denga pree :P

Alif Amin Othman said...

Pemain bas Kuala Lipis. Rare!

Ni suara pakcik tu serak parau pulaknyeha..

c'axoera said...

nahh nahhhh...! asyik ilang jer ko kan!


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-11-wild-captured.html

afzan said...

aku ada anak. tu banyak ilang tu chootz

Faaein Talip Roy said...

pemuzik jalanan.. tak pernah pulak jumpa pakcik ni...