Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Pagi

Posted by afzan On Saturday, November 26, 2011 13 comments



Selamat pagi..! anak dara ni, kalau bangun pagi memang ceria. tak pernah nak menangis bagai macam budak lain. bangun-bangun je terus senyum. selain senyumannya part yang aku paling suka bila dia bangun pagi ialah rambutnya. dia punya rambut memang korean habis org kabor. patutla orang-orang korea tak suka mandi pagi, nak stylekan rambut ye dak?

SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH

13 comments:

wak gelas said...

wak pon sukak tengok rambut yg tak mandi pagi begituuu... eeee wak dh datang ni nak komen komennnnn....

Fabulous Me said...

Hahahaha sabo je le.. Pepagi dah bahan bby nye rambut.. Tpi mmg semart pon.. Mate die soooooooooomel tangat2. Erghhh!

c'axoera said...

ololooloooo shomey mata dia weyhhh!! >_<

mood jeles aku xde yang ni :(

haniaiman said...

weee...anak dara ko dah beso dah ea..cutenya..

Rtp Farra Arisha said...

hOlla si manis! hehe. indeed, her hairstyle is absolutely sweet to her!

adrenalina said...

bulatnyer mato!!! ni satu lagi mcm mato org korea...heheh comel! (a'ah lah..cepatnye membesar)

~Nana BamBam~ said...

haloh2 comel nye anak dare nih..awat comel bebeno? nie mesti mak iye suke tengok gamba orang korea kot masa pregnant dulu...huhuhu

Ungu Violet said...

alahai bolatnyerr mata dia...cumil laa..:)

~najwa~ said...

memang korean habis!! ehehe.
okeh, haifa memang cute.

eda_ej said...

mate bolat!!!

eikieyn said...

alalala comeyyyy nyeee. dah lah mateeee bulattttt.. pinjam sehari boleh? :D

Faaein Talip Roy said...

bulatnya mata dia..

orang korea memang malas nak mandi pagi.. kenyataan sangat lah tu. hahaha..

memang style rambut si kecik itu..

afzan said...

mata bolat adalah trademark family ni. hahahahhaha....