Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Padang Tepi Laut

Posted by afzan On Friday, November 04, 2011 17 comments



Pergh,  aku sungguh impressed dengan keunikan padang kat Hongkong University ni. agak-agak lepas main bola, bolehla terjun ke laut berenang ye dak? nak sejukkan badan. tak yah gi shower room. lompat je kat belakang sana tu.



ini baru peringkat universiti punya padang. kalau banding dengan padang stadium shah alam yang macam sawah tu (main piala FA baru-baru ni) memang jauh panggang dari api. aku bukan nak kondem apa, tapi kalau nak kata climate tak sama aku rasa cuaca kat hongkong jauh lagi panas compared to malaysia, tapi rumputnya masih hidup dengan cantik. jadik sape nak disalahkan, takkan sultan bola lagi kot?



aisheh diorang ni ramai-ramai bertenggek kat tepi tu cam tungu konsert jom heboh je aku tengok. sekali tengok macam kat resort pun ada dia punya scenery. ada bukit-bukau, ada pokok kelapa, ada laut. pendek kata jangan kata nak main bola, nak buat BBQ pun boleh.

17 comments:

♥Aien Najwa♥ said...

pergghhh..bukan main u diorang erk..kalau den dapat belajar sinun, dah lamo den nmpak pantai tu haaa no 1..=) yup padang s.alam cm sawah padi..kuikui..xlicin kowt..tengok piala dunie, perrgghhh liciiiiin..rumput boley di angkat2 lagi..(~____^)..

cik panadol said...

kalo gini la rupa padangnye....tak payah blajar dalam bilik kuliah pon aku sanggup...blaja kt padang ni je....smart tu!

ch000tz axoera said...

errrrrrrrrghhhhh xsuka xsuka xsukaaaaa >_<

Ungu Violet said...

wowww...cantiknyerrrr...:)

MyKhalish said...

Wahhh mmg syok nih, nak tendang bole pun rs nyaman je... Hhehee...

Fabulous Me said...

Perghh.. Memang semart la gmbr 1st tuh. Tepi laut je. Klu2 tsepak bola ke tgh laut? MENJAWAB

eyqa amin said...

pic no.1 thu mmg terbaaaaiiiiiiiik la!

Sang Pemikir said...

sekali bola masuk laut daaaa..hehe

~Nana BamBam~ said...

terpesona tengok padang sebesar tuh..nak2 lagi kat tepi laut..omaigoshhh...cool.

Faaein Talip Roy said...

wah.. betul lah.. macam tempat percutian aje scene dia.. subhanAllah.. cantiklah.. lebih2 lagi bila ada pantai tu.. best!..

*Selamat hari raya aidil adha buat brader afzan sekeluarga.. ^^

Rtp Farra Arisha said...

but these look very cool ;)

iKhRam said...

cantiknyer padang ni.. rasa cam kat resort pun ada kan?

salam aidil adha.

Tuan Cimot said...

kalau mcm ni padang malaysia, harimau malaya mesti dah masuk world cup dh..heheh

haniaiman said...

indahnya panorama..

bobiedanbad said...

cool n cantik

eda_ej said...

canteknye padang die..

EmpayarUtama said...

huh berangin tu syoknya :)