Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haifa 6 Bulan

Posted by afzan On Tuesday, November 01, 2011 20 comments

Last time aku ada buat teaser bilamana haifa pakai baju ala-ala princess kan? dan ramai juga yang tak sabar nak tengok bagaimana rupanya. iyala, dulu gambar kena blur (bokeh org fotografi kabor), apapun tak berapa nak nampak ye dak? nah dipersembahkan princess haifa, aceh aceh....



pejam celik pejam celik dah 6 bulan 11 hari cik haifa ni ye. kejap je dah besar. dulu sebesar tapak tangan je (ok aku tipu), skang nak riba pun dah terjulur kaki. makan apa budak ni cepat sungguh membesar. seingat aku, rizmi dulu takla membesar bagai johan macam ni.



skang dah pandai pakai tocang-tocang dan dress up macam gegirl nak pergi ladies night. gaya bergambar pun dah lain macam, ayu-ayu gitu. tapi tengok dari gambar ni, satu je lagi yang kurang. eh bukan satu tapi dua: agak-agak bila mommy-nya nak belanja rantai & gelang tangan ni, cer citer sikit? hahaha..

p/s: bukan tak mau beli, last time pegi emas sri pinang ingat nak sambar satu rantai untuk haifa tapi boleh pulak regenya RM1600++, aku telan air liur.. o0

20 comments:

♥Aien Najwa♥ said...

olololo..comel nyer..6 bulan dah..herm, emas tu dier nak ayah dier belikan..huhu...

ch000tz axoera said...

olololoooooooo lagi.......afzan meh pinjam dak kecik ni 2hari leyh tak heheeh :D

adarnadzmie said...

alololooo comeyyynyaaaa...

Warna Warni Kehidupan said...

ala tomey tomey sungguh

eda_ej said...

kalo tak dapat nak beli emas sri pinang, beli yg zulian aje le.. org bukan tau pon.. dapat beso rantai basikal tp murah.. hehehe...

MyKhalish said...

shomeelllnya anak dara.. besela ada anak dara, mmg memcm mau pakaikan.. haa emas pun slh satu.. tp emas maheillaa... hehehe...

eyqa amin said...

chumil!!!!!!!!!
nak gak dpt baby cmnie...sejuk je hati bila nenguk dye senyum
btw, anda di tag, meh la singgah (:

http://lifeyqa.blogspot.com/2011/11/bila-ditanya-saya-akan-jawab.html

Alif Amin Othman said...

Ok, anak sedara aku ni Korean gugurl. Itu je gua nak kabor.

Rtp Farra Arisha said...

comelnya si anak cilik ini! meh nak tiyooom sikit..hehehe.
what such a nice name she has..sama juga dengan tuannya :D

iKhRam said...

aduhai comelnye
tak pe.. kecik lagi.. nnt dah besar sket, baru pakai emas2 ni yer..

Faaein Talip Roy said...

haifa comel! ^^,

tetiba teringat kat anak menakan..

wah.. rege emas tu mahalnya.. beli yang biasa2 je dah ntuk dak2 kecik ni.. bahaya gak mahal2 ni..

Fabulous Me said...

Tu hari tuh 1gram RM205. Skang dah turun RM189. So cube tgk skali lagi utk Haifa. Cube. Ngehngehngeh..
Somelnye Haifa

haniaiman said...

comelnya bdk kecik ni...

bobiedanbad said...

comelnya dia posing hihihihi

~Nana BamBam~ said...

comel nye diewww. huhu

afzan said...

najwa: ayah dia belikan? erm, ok. not ok. hahaha :)

chootz: 2hari? lama tu. nak berenggang 10min pun aku tak sanggup

eda_ej: tu la pasal. asal nampak kilat2 macam emas usdah ye dak?

afzan said...

eyqa; tagged? aku tak into sangat benda2 tag ni :)

faeein: tu yang biasa-bisala rege macam tu. kalau yang luar biasa lagi maha!

fabulos me: ok nanti aku gi ursha kedai emas janruby :P

MommyRizmi said...

ehemmm...alang2 nak belikan haifa rantai blink2..blanja la i skali..huhuhu....


**sabar ye haifa..nnti kita g shopping blink2 eikk..

afzan said...

sayang: ehem, blink2 mak dia mau makan riban-riban!

Tuan Cimot said...

mata sgt besar ini budak...