Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teori tenaga Einstein

Posted by afzan On Tuesday, October 04, 2011 24 comments



Ni sape yang ajar sape ni? si einstein ni rileks-rileks je bila kena tanya soalan. agak-agak dia tengah pikir jawapannya ye dak? tapi aku nengok albert ni pandai jugak berfesyen.



Tula orang suruh masuk kuliah ko ponteng, kan dah kena herdik ngan encik einstein. jangan main-main dia punya tulah aku agak kalah sumpahan mahsuri - ok aku tipu!



Aku ngan si einstein ni kira kawan-kawan sepermainan je. agak-agak teori untuk predict ventricular tachycardia dan ventricular fibrillation dalam ECG yang sedang aku propose ni se"noble" teori tenaga einstein ni tak? aku harap-harap macam tula, kalau tak macam mana nak habis study ye dak?

24 comments:

MommyRizmi said...

wahh...kurus!!!hahhahaha....kol 2 nnti i dtg lab eikk...tggu!!

yangyuyu said...

sapa gerangan tu hehe

afzan said...

ayang: jarang nampak geng-geng abah ni kurus ye dak? yela kebanyakkannya perut dah ke depan. hahaha!

afzan said...

yuyu: gerangan apakah ni? (senyum simpul)

i am S!L4H.. said...

aik apesal cm statik je einstein tu???

Jαnnαhツ said...

EINSTEIN!

ch000tz axoera said...

mmg sampai kesudahlah si-einstein tu takkan jawap apa2 hehe

afzan said...

silah: dia mmg suka buat gaya macam tu!

afzan said...

choootz: hahaha. spot on girl!

Rtp Farra Arisha said...

i love those captions, it sound funny u know. captions yg sesuai dgn memek muka ;)

Faaein Talip Roy said...

perghh... moyang einstein.. la.. awat tak habaq jumpa dia.. kalo tak boleh kirim salam.. hahaha.. =P

Lelaki Ini said...

hahaha..
teman seranjang tak???
kuikui!

Alif Amin Othman said...

Power jugak lu ni king bersaing dengan brader albert tu.

Gua bersaing dengan brader robert jugaklah.

iKhRam said...

einstein
huhuhuh
teringat buah epal jatuh atas kepala.. unutng ke ada otak cam dia..

p/s - nak tau erti kebebasan.. seanng saja.. berfikir seperti apa yg kita fikiran hari ni..

afzan said...

farra: tengs!

faaein: bukan takmo habaq, tapi... ah len kali aku habaq kalau nak jumpa si albert ni lagi

afzan said...

adek: brader robert lagi penuh ilmu di dada. ilmu alam & survivor misalnya. acer campak si albert ni kat hutan, mau terkerenyeh dia sorang-sorang!

ikhram: aku agak-agak untung kot boleh dapat noble prize!

Thania said...

lawa laa gmbr.. ske tgk..

thomas said...

ingat kau betul2 jumpa dia.

Lawsonia said...

Afzan Theory or afzan equation akan wujud lps ni????kehkehkeh

afzan said...

thomas: tu betul-betulla. bukan tipu-tipu!


tikaleh: ko doa banyak-banyak eh!

afzan said...

thania: thanks :P

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. lain kali habaq mai.. tapi.. lepas ni jumpa lah pulak dengan thomas alva edison ke.. isaac newton ke.. Alexander flamming ke tak pun alexander graham bell.. hahaha..

sis92 said...

hehe nasib tak tertipu..muka nk serius haha

afzan said...

faaein: ok akan diusahakan

sis92: dia mmg suka buat muka serius!