Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Merajuk

Posted by afzan On Monday, October 24, 2011 27 comments



Alahai hero sorang ni, boleh pulak dia merajuk kat Alamanda Putrajaya baru-baru ni. akhir-akhir ni, boboiboy (panggilan baru rizmi) mudah touching - tak boleh silap sikit terus dia jadi lembik lutut dan terduduk kat mana je dia rasa dia nak. kesian rizmi, nanti daddy belanja aiskrim eh, nak tak?

p/s: punyalah hati dia keras, walaupun kitorang buat-buat tinggalkan dia, rizmi masih terduduk kat situ. aku bajet kalau kitorang gerak dia mesti bangun dan ikut sekali, rupanya tidak. terpaksa aku patah balik dukung dia. alahai!

27 comments:

EYQASARA said...

hahaa.. dia tau taktik dia msti menjadi tu.. hihihi.. (^^)

adrenalina said...

ni macam kes adik saya ni...selalu buat scene kat kedai kalau xdpt apa yg dia nak...haha..malu..malu...

afzan said...

eyqasara: kadang-kadang tak berapa nak jadik juga :)

adrenalina: kalau nak barang tu satu hal, kena tegur sikit pun dia boleh jadik lembik lutut jugak :)

eda_ej said...

seb baik die duduk je.. kalo die guling2 lagi parah.. hehheh..

Alif Amin Othman said...

last last dapat baju, boiboi boY kuace tige!

ejai_ej said...

hohoho.. alamanda ye.. milo ais aku maner? dtg tak hello kengkawan pon. hahhahaha.

mmg tu dieorg punyer weapon pon.. harith pon cenggitu gak.. naseb die baik pasal die wat perangai kat depan org ramai.. kalo tak mmg dah kener stone cold dah. hahahah

MyKhalish said...

heheh.. besela dorg, kalu hati dah majuk. kita wat2 tggl pun xheran dah. kita plak yg berdebar blk..

aiNa yaZiD said...

hahahaha.. budak2 memang suka lembik kan badan bila tak dpat ape yg dia nak.. sokong mykhalish,~! kita buat2 tinggal pun die tak heran. hehehe.=)

ch000tz axoera said...

hahahaah nak gak cm pic ko hehehehe....jangan kaco aku tgh bertatih ni afzan hehehe

afzan said...

eda_ej: guling-guling? gulingla kalau dia berani. haha

adek: apa pulak, dapat big apple lagi haritu

ejai: aku gi ad hoc je. itupun sbb nak gi hantar form kat bahagian pinjaman perumahan

afzan said...

mykhalish: tula pasal, mmg berdebar pun nak buat-buat tinggal

aina: ntah dari sape dia blaja ntah. semulajdi kot?

chootz: bertatih?baru belajar berjalan ke?hahahahha!

yangyuyu said...

moment :)

thomas said...

Budak2 biasalah nak manjakan mak bapak.

Fabulous Me said...

Hahahha besar modal tuh.. Cayalah boboiboy!

bobiedanbad said...

dia nak manja2 tu....comel je hehehee

haniaiman said...

dukung jelah abah oii...

Faaein Talip Roy said...

Alahai.. boboiboy dah mula dah nak merajuk.. jangan tinggalkan dia jauh2.. bahaya tu..

♥Aien Najwa♥ said...

aiyak..daddy ngn mummy dier manjekan sangat ler tuuuw..lagi satu xdek adek, 2 yang manje koooowt..(^___^)..hehe..

iKhRam said...

apa la yg rizmi nak kan ni yer..??

p/s - amboi daddy nyer pun, bukan main lagi.. main tinggal2kan anak yer.. nak kene nie..!! hahaha

afzan said...

fabulous: boleh tahanla dia punya modal

bobie: manja2? aceh..

hani: masalahnya dia punya berat kus semangat. tu yg aku kurus tu gara2 asyik dukung rizmi

afzan said...

faaein: paling jauhpun dalam 10m je.takdela jauh mana. haha

aien: dia dah ada adikla. nama haifa :)

ikhram: nak tena ni!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kesian Rizmi.... Nak manja lebih agaknya tu.



Afzan, cer ajar sikit..background tu cantiklah.. guna software apa ?

Rtp Farra Arisha said...

anyonyonyo..comelnya style dia merajuk..no more sulking huh :D

MommyRizmi said...

asal gi shopping complex, merajuk..asal merajuk jer, nak dukung (tapi if tak merajuk pun, nak dukung gak...)

skit2.."tak nak, sudah..!!!"..mana la dia blajo ayat ni (sapo lagi kalau bukan dr daddynya..hihihi..)

aiiyyoo...macam2 perangai anak teruna ku ni..

afzan said...

kak reen: kita guna photoshop, buat layer by layer. banyak jugakla step kalau nak cerita :)

POSH76 said...

merajuk pun cumil...

Dalila Hamid said...

cantik foto ni.. :)