Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lucky No 1

Posted by afzan On Saturday, October 29, 2011 19 comments



Bukan sembarangan orang boleh jadi yang pertama ni. kalau tak berkampung atau berkhemah kat depan post office, jangan nak berangan la nak dapat. kira aku ni bukan calang-calang orangla hari ni ye dak? baler.. agak-agak sape gerangan yang bukan calang-calang jadik komentar pertama posting ni yek?

p/s: gambo hari ni ada dua kaler, hitam & putih. maka secara automatik aku sokong terengganu malam ni. kamon ganu, peteh ganu peteh! peh dah lama aku tak pegi besut, boleh berjimba kat pantai bukit keluang.

19 comments:

ch000tz axoera said...

hahahahhahaha aku xingat bila last aku gi post office, tapi kalau tak silap dulu lah masa skolah rendah kena gi beli setam hahahh =))

afzan said...

aku tak reti sangat guna cimb clicks bagai ni. aku lebih prefer cara lama. kalau aku tak pegi bayar bil2 kat sana, kesian pulak kat pekerja2 kat post office tu. haha

Faaein Talip Roy said...

alaaaa.. baru nak jadi yang pertama komen.. melepas sungguhlah.. hahaha..

Hans said...

hehehhehee
ganu menang punya malam nih :-)

ch000tz axoera said...

MBB lahhh kan senang...semua dihujung jari heheheh
wey malam ni sokong mana eyh?

eda_ej said...

huh.. 8.56 pg dah tepacak.. tahniah!!! sebab dapat no 1.. =D

bobiedanbad said...

tahniah mendapat tempat pertama

Tuan Cimot said...

pergh, ketuk pos office ke pg2??heheh

adrenalina said...

tempat yg paling malas nak pergi..pos ofis sbb xnak tunggu lame2...kalau boleh semua bil nk bayar online hehehe

~Nana BamBam~ said...

saya unlucky..huhu

Rtp Farra Arisha said...

you're the lucky one. syukurlah :D

Alif Amin Othman said...

Mak gua berenti kerja sebab tak tahan dengan orang macam aok la. Buat pernagai pergi POs OPis awal awal.

haniaiman said...

hoho..lenkali pegi pos lainlah..kat carefour tu ha tak banyak orang.leh shoping2 lagi..

MyKhalish said...

wahh hebat..dpt no terawal lgk tuh..

afzan said...

faein: kamu cuba lagi next time

hans: alamak kalohla pulok ganu! d0ok rok gini

chootz: team gua sokong kalahla, hows?

afzan said...

eda_ej: itu kira lambat gakla tu

bobie: tapi kalau dapat hadiah lagi cara

tikaleh: nak wat macam mana, nana malas. pos ofis utm kena berdiri dia kata!

afzan said...

adrenalina: hehe, tapi apakan daya. kena pegi jugak ye dak?

adek:org lepeh mmg suka ngat gi pos ofis

hani: carefour kat skudai takde post ofis ma..

♥Aien Najwa♥ said...

agak lambat yer saye mengomen..tidak mengape kan???..ganu kalah leeerrr..guane niy???..herm, mungkin dengan gol yang pertame membuatkan mereke selese..dan akhirnyer tumbang jugeeeerrrr..=)

iKhRam said...

hahaha..
hebat tue...!! no 1001.. hahaha..
pukul brape dah tercegat kat pos opis nie..??