Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jalan Sorang?

Posted by afzan On Friday, October 14, 2011 23 comments



Ini sparrow, bukan jack sparrow tapi house sparrow. aku kesian tengok kat dia sebab jalan sorang-sorang. kawan-kawan takde. nak kata kera sumbang, tapi dia burung. mungkin burung sumbang agaknya! tula, orang suruh sokong Liverpool, ko bantai gi sokong Manu. kan dah jalan sorang-sorang. 

p/s: game sabtu ni (esok) wajib tengok. come on king kenny! YNWA!

23 comments:

yangyuyu said...

walk alone..hehe u are not alone :P

eyqa amin said...

better be alone, sometime
=)

afzan said...

ummie: adekah, we are in the same colour? hehe

Ungu Violet said...

sowang2 nampak...leh teman...hihihih

ch000tz axoera said...

heheeh tak nampak ponnn pic :p xnampak xnampak pon bebird tu hehe

Nurr Kasih said...

alone..burung tu berjln mcm tengah berfikir je ngee..

♥Aien Najwa♥ said...

hahaha!!~~apela ko niy burung..herm, cian burung dok sengsorang....

afzan said...

choootz: perlukah aku menggunakan firasat pak belalang di sini? barang sesiapa tak nampak.... sambung sendiri. hahaha!

nurr: takla, dia tgh cari cacing gamaknya

afzan said...

eyqa: kadang-kadang takpe. jangan selalu!

ungu: belum sempat aok nak teman dia, dia dah terbang tinggi

ejai_ej said...

kalo berani lastik la... ader.. fan liverpool rupernyer.. haish.. tak boleh geng... hahahhaha

thomas said...

tak sumbang tapi dia ni org kata 'Early Bird' yg sampai dulu sebelum yg lain,nampak tak dia tengah intai sesuatu?

Daddy Cool said...

Kalau pakai telephoto leh meniarap jarak jauh ni...

bobiedanbad said...

dia saja tu nak layan blues

adrenalina said...

kesiannya kat burung yang kecil itu

afzan said...

ejai: kalau aku ada lastik cam game angry bird tu, dah lama aku lastik!

thomas: selalunya early bird org bagi diskaun ye dak?

afzan said...

daddy cool: tu cerita lain tu. nak tembak bulan pun sedap juga

enol: kalau size camni, dah boleh kawin org kabor

Alif Amin Othman said...

Tula , orang suruh sokong Arsenal, yang aok ter yenuwa yenuwa tu mende?

Tuan Cimot said...

sokong Alif Amin Othman..erk, bukan dulu nama Adek tak besar2 ke??hahahaahha

haniaiman said...

takpe lah..kadang2 bersendirian kan lebih baik.

afzan said...

alif: arsenal? kah kah kah.gua gelak-gelak besar je ni!

tikah: budak-budak arsenal ni mmg ART

~Nana 귀여운~ said...

home alone....ya lonely..

iKhRam said...

burubg ni mana la tau tentang bola-bola..

yang mereka tau hanyalah makan dan membiak.

yg sibuk2 pasal manu, liverpool ni - hanyalah manusia saja.

Faaein Talip Roy said...

dia yang kesepian.. mencari ilham kut..