Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haifa dan Buggynya

Posted by afzan On Wednesday, October 12, 2011 27 comments



Haifa memang suka duduk dalam stroller mahupun buggy. tak macam abangnya rizmi masa kecik-kecik dulu, memang pantang letak dalam stroller - terus dia mengamuk. terpaksa aku kendung ke sana ke mari, rizmi rizmi.. tengokla haifa punya suka, sampai kaki naik atas - ek betul cik minah ni yek!



Kalau pegi mana-mana mesti orang tegur rambut dia lebat sungguh. ada sampai yang kata dia ni budak lelaki. aisheh.. ni kalau buat cukur rambut sekali lagi dan timbang rambut tukar dengan emas (amalan sesetengah orang), aku rasa mau habis sebulan gaji. adeh!



Kalau pegi mana-mana jangan lupa teddy bear dia. bukan apa sebagai peneman, takla dia boring sangat dok dalam stroller. aisheh teddy bear tu takde nama lagi rupanya, kena carik satu ni.

p/s: ada orang kabor haifa ada smiling eyes. ye ke? wah mata pun boleh senyum-senyum jugak ye...

27 comments:

Ungu Violet said...

wah mata yg menggoda...hihi

ch000tz axoera said...

takde picasa derr...hehehe tambal2 guna phone software thn upload terus heheheh no make up make up...

ch000tz axoera said...

shomeeeeeeey dak ni!!!!

~najwa~ said...

smiling eyes tu cam ne? hehe.

haifa ni banyak ikut mommy dia kot kan..?


rizmi sama mcm irfan (masa tu terasa mcm buang duit je beli stroller, nasib baik Tasneem suka .)

yangyuyu said...

smiling eyes le pulak ye hehe...

tapi memang cumelll

afzan said...

unggu violet: seksis kak nita kabor

chootz: dua komen nampak, nak glamer cepat ni. haha

afzan said...

najwa: tu ko kena tanga mommyrizmi. dia yg gunakan term tu. aku sampaikan je

ummi: lepas ni boleh bgambar ngan kak durrani dia

ejai_ej said...

hohoho.. ko bg je name teddy bear tu supardi jemain.. sebab banyak teddy bear name cute2.. tak rawk. hahahha

Nurr Kasih said...

comel btl haifa senyum. btl la smiling eyes ^^,

bobiedanbad said...

sungguh comel Haifa ni...

tiefazatie said...

wah..sgt comel!

BeaN MorENo said...

shot cantik...

iKhRam said...

comeynyer die.. suke tgok mata dia.. kalau mata dia tak smile.. biarlah abg ikhram yang smile yer.. hehehe

Tuan Cimot said...

mcm lelaki..heheh

~Nana 귀여운~ said...

sukanya tengok baby tuh...dan pandai capture gamba..sangat menarik..

thomas said...

memang lebat dan hitam rambut baby.

haniaiman said...

mata dia..mak aiiii..haku tergoda.

afzan said...

ejai: ko jgn macam-macam. nama tak komersial langsung!

nurr: yup, mmg suka senyum minah ni. sama dengan je dengan abangnya

afzan said...

bobie & tiefazita: thanks :)

bean: shot biasa-biasa ni. tak ikut pun rules of third

afzan said...

ikhram: amboih, dari mata turun ke hati org kabor

tikaleh: ko sekejap2 rizmi version pompuan. kejap2 macam laki. haish mana satu ni?

afzan said...

nana: yes, baby is adorable

thomas: ikut bapak rambut tebal & hitam

MommyRizmi said...

haifa ni mmg suka senyum2..jemi lak suka sengih2..genetik2...

p/s: itu bukan teddy bear..itu bunny la..

Alif Amin Othman said...

baka molek.
baka senyum

♥Aien Najwa♥ said...

yes!!~~mate yang sgt menggode..handsome baby!!~~(",)..

stellaizz said...

comel nyer dia.......lebat rambut dia......

afzan said...

sayang: ok itu bunny. saya salah! deng..

alif: baka kechau memang macam tu. baka molek!

afzan said...

aien: she is a girl. kesian haifa..

stellaizz: lebat, tapi bila nak gayakan rambut dia mmg sangat payah. haha