Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gooners became gunners

Posted by afzan On Thursday, October 20, 2011 21 comments



Rizmi,"nak tena ni, nak tena..!" (read: nak kena ni nak kena). itulah yang terjadi pada geng-geng gooners dua-tiga bulan lepas. moral masing-masing berkecai macam kaca pecah. tapi sekarang tak lagi aku rasa sebab depa dah makin stabil. tak gitu adek & tikaleh? kalau nak tukar team sempat lagi isi borang ni. hahaha!

p/s: bilala rizmi nak habis pelat dia ni? makin terbelit-belit jadinya.

21 comments:

ch000tz axoera said...

heilll hitler! hahaha

afzan said...

chootz: hitler? nanti aku upload gambo dia. ko nak kan?

♥Aien Najwa♥ said...

aish!!~~ pelat2!!~~ hahaha..=D

ejai_ej said...

hahahah.. muke rizmi selambe je.. hahahah

Ungu Violet said...

memang nak tena nih...kebabomm...haha

afzan said...

aien: tu la nak kata sbb makan pulut, takdela pulak.

ejai: penat seh dia posing tu. ko slambe kata slambe

haniaiman said...

huhuh..ganasnya..takuuttt..

bobiedanbad said...

bagi tena je hihi

Rtp Farra Arisha said...

arisha suka dengar anak kecil yg masih pelat in talking..hehehe.

Faaein Talip Roy said...

ahahaha.. atoii.. "nak tena ni.. nak tena..."

hahahaha comel!..

rilekslah bro.. budak kecik terutama budak lelaki mengambil masa yg lama gak nak buang pelat dia tu.. huhuhu..

~Nana 귀여운~ said...

haha..sengal je .

Alif Amin Othman said...

cilake, asal muka gua macam mami monster?

MommyRizmi said...

hani: sape ganas sape?

bobie: macam mana tak tena ni? hahaha

afzan said...

ayark, macam mana boleh tersilap akaun ni? adeh! nak tena mommy rizmy ni

arisha: yup, kalau diorg pelat terlebih mesti kita ketawa berdekah-dekah kan?

adek: muka lu kan kena makan matahari. hahaha

afzan said...

faein: harap sebelum tadika dah boleh tune ke nada asal.

thomas said...

mcm nak perang je.

Tuan Cimot said...

hahha..fan liverpool update pasal arsenal tu..kahkahkahkah..
ramalan masa depan menunjukkan rizmi menjadi fan arsenal..tunggulah daddy dia...nak tena ni, nak tena....!!hahahaha

adrenalina said...

cantik2...suka lah gaya penceritaan di dalam gambar ini.. (ayat skema)

afzan said...

tikaleh: aku kesiankan budak2 artsenal je. kesian diorg. takpe aku paham? rizmi mana blh pecah tradisi. liverpoll full kit pun dia ada. apa kes?

enol: kadang-kadang edit gambar ala2 komik sedap juga!

yangyuyu said...

pic ni sarat dgn cerita:P best

afzan said...

ummi: cerita? cerita sinetron kah?