Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kembali bersinar

Posted by afzan On Friday, June 17, 2011 16 comments

Semenjak dua ni, aku dah jarang amik port dengan blog aku ni. bukan sudah hilang minat atau apa, cuma akhir-akhirnya kesibukkan menguasai jadual harianku. ada macam-macam benda nak dibuat. dengan journalnya, writing paper, jaga anak dan segala macam lagi. kalau aku listkan kat sini, berjela-jela jadinya. tapi hari ni aku gagahkan juga menulis di sini. bukan apa, takut jugak bulan 6 lopong takde entry. hahaha!



kadang-kadang bukan mudah nak selalu update blog ni. kalau kemalasan menguasai, bersawangla jawabnya. tapi hari ni, aku menemui sinar untuk kembali separa aktif berblogging ni :)

16 comments:

Siti Arfah said...

Slmt aktif berblogging lg .^^,

iKhRam said...

selamat datang..
seronoknyer en. afzan dah kembali menulis... hahaha!!

rindu dgn entry2 anda..

eda_ej said...

lamenye tak update.. gambo baby tak de ke?? mesti dah besa kan.. =D

~najwa~ said...

hoh, ada sinar 'abugen' kat kepala keta bomba ;)


dah tau, mesti mung sibuk jaga anak ;)

schaze zainn said...

kenpa dgn lori bomba tu? =,="

afzan said...

siti arfah: thanks. makin semangat ni sebab dapat 1st komen :)

ikhram: tulis? merapu adala

afzan said...

eda_ej: tunggu.. nanti-nanti adala tu. budak-budak kecik ni tak reti nak posing maut!

najwa: tu la baru terperasan. cis macam mana boleh ada abugen pulak ni

angah sam said...

sama la dengan keh ni ha..mls paleh la..kalo ade mood je berblog ni.huhu.

Siti Arfah said...

Btw entri awk ringkas2, siyes sy bgitu skekan entri ringkas2. ehe, :)

Aiman Ariffin said...

omgosh. look at those clouds. haih. makes me feel amaze by HIS creation. :)

btw u shud update ur blog often. ramai je menanti ur work of art :)

afzan said...

angah: org kolepeh memang macam tu gamoknyer

siti arfah: bukan ringkas mana pun. tapi malas je yang lebih. haha

afzan said...

aimann: frequent? erk...

Nurr Kasih said...

welcome back hehe..hrp2 terus bersinar la ye :)

Siti Arfah said...

Haha. Ala ok la tu. Kalo entri pnjg2 pn mne ade org bce sgt pn. Entri pndek lg org mint nk bce. cept abes bce. hehe

afzan said...

nurr: tula jangan malap selalu sudah

siti arfah: kalau macam tu next entry aku tulis "selamat datang" je. amacam ringkas,cepat,mudah faham tak?

Siti Arfah said...

Ringkas tp padat . Pape pn up to u . Ok bubye .