Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rizmi 3 tahun sudah

Posted by afzan On Monday, May 02, 2011 27 comments



Ragam rizmi sepanjang tiga tahun. kalau fikir-fikir balik memang banyak suka-duka yang ditempuhi sepanjang 3 tahun ni. selamat ulang tahun ke-3 sayangku :)


27 comments:

~najwa~ said...

happy birthday Rizmi.. dia tua 4 bulan je dari Irfan ;)

ibu qaleesya said...

selamat hari lahir rizmi..

TiKa LEh said...

Hepi Bezday Rizmi aka Dedek aka Mimi aka Pael aka jemi...Umina lupa..salahkan dia.hahhaha

Cikgu Idris said...

Happy Third Birthday Rizmi :)

Wani said...

owh, sangat kreatif!!

hepi bestday tu besday boy ^__^

MommyRizmi said...

sgt terharu tgk daddy wat entry khas utk jemi..selamat hari lahir buat anak teruna ibu..semoga sentiasa dirahmati Allah..ibu, daddy n haifa sgt2 sgt2 sgt2 sayangkan kamu

afzan said...

najwa: lagi 4 bulan, bolehla tgk entry irfan pulak, ye dak?

afzan said...

ibu qaleesya & cikgu idris: rizmi cakap tq :)

afzan said...

tika leh: amboih banyok benor nama rizmi keluar. ni mesti pasal gembira team dia menang nih!

afzan said...

mommyrizmi: rileks2 jangan nangis lagi. lepas ni entry khas untuk haifa pulak :)

TiKa LEh said...

happy birthday mimie...:)..rindu r nak kaco mimiey.....

adrenalina said...

selamat hari lahir adik rizmi!!! makcik adrenalina xdpt bagi hadiah hehehe...

menarik sgt2 buat ala2 komik ni... nanti leh print cantik2...letak dlm frame...buat kenangan

zaradgreat said...

hepi besday rizmi!!! may Allah bless you..

*hadiah auntie wakilkan umina bagi. =p

eyqa amin said...

happy birthday rizmi
chumil sgt sgt~~~~
=p

yangyuyu said...

tua sebulan dr durani la...hihi...

anak2 mmg mmberi keriangan..smangat kita kan..

opps...menyepi kejap balik kg lama...

iKhRam said...

bertuahnyer rizmi..

Faaein Talip Roy said...

selamat ulang tahun rizmi.. sedar tak sedar.. makin besar si anak tu yer..

best! macam melukis pula...

afzan said...

tikaleh: eh rasanya komen ke-2 ni milik nanato ni. keh macam kenal je gaya penulisan itu. kuang kuang kuang..!

afzan said...

adrenalina: makcik kenala bagi hadiah. baru rizmi boleh senyum lagi :)

zaradgreat: okie dokie. kalau umi na tak kasik nak claim kat sape pulak? takan auntie tika leh kot? dia sibuk jawab soalan peksa

afzan said...

ummie: oo yeke? kira durani ngan rizmi sama umur la eh? ish budak-budak zaman sekarang, kecik-kecik dah pandai jadi model!

afzan said...

faaein: thanks! kadang-kadang nak juga buat kelainan sikit. :P

ejai_ej said...

hohohoho... dah 3 taun ek.. heheheh.. tahniah rizmi.. semoga menjadi anak yg soleh.. jaga diri... jaga adik.. errr.... lu agak2 rizmi baca ke comment aku nih zan? hahhahaha.. tak kisah la.. janji ko bacer, lepas tu ko kasi tau kat die yg aku kem salam.. boleh? hehehehhe

i am S!L4H.. said...

dik rizmi dah 3taon. heheh
semge besar nti jdik insan yang soleh. berguna utk agama bangsa dan negara.

afzan said...

ejai: segala komen, doa dan nasihat ko dan kawan2 aku telah sampaikan kat rizmi. tapi setakat abc tu dia dah kenalla. baca blm tentu lagi. haha

afzan said...

silah: tu dia akak silah bagi kata-kata semangat. buku dah baca? kan exam mode sekarang. hahaha

adek dah besar said...

gua sapek anak sedara gua yang ini besar nanti jadi lesung batu!

afzan said...

adek: aok dari dulu lesung batu, dan keh dari dulu tak paham-paham peribahasa aok ni. ceh!