Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Melompat biar tinggi

Posted by afzan On Sunday, May 08, 2011 20 comments



Kadang-kadang (ceh kadang-kadang lagi..!!) kita tak boleh melawan hukum alam ni. tapi kita boleh eksploitasikannya untuk pembangunan diri. peh sejak dua menjak ni, ayat-ayat berciri motivasi asyik keluar je ni. apa ke hal ni?

**p/s: dulu ummie pernah request soh buat gambar lompat-lompat. nah ini dia, walaupun lambat tapi better late than never, ye dak?
*** credits to adek si panas punggung kerana sudi melompat-lompat di situ. jangan kata gua tak belanja lu makan kfc hari tu!hahaha..

20 comments:

i am S!L4H.. said...

hahah mcm kartun btol lah. haha eksperimen sudah berjaye. zero injured. hakhak

adrenalina said...

boleh tau guna apa buat karton gini??nak cuba jugak lah ..menarik!!!

adek dah besar said...

cilakak! kenapa scene ni baru nak keluar.

Dah keluar kat Astro baru nak published!
cis! hehehe

adek dah besar said...

Cilakak! macam mana kita boleh jadi saspek gay dekat KFC petang tu?

Buat malu jejaka Rock Kuala Lipis aja.!

afzan said...

silah: nasib baik berjaya, kalau patah riuk maunya kena bawak pegi hospital!

afzan said...

adrenalina: guna photoshop je. masuk bahagian filter. pilih kaler pensil. slide la ikut mana yang kita nak :)

afzan said...

adek: saspek gay? kah kah kah. maunya tidak, saper suruh kongsi air pepsi. duduk satu meja pulak tu. macam haram! kah kah kah!

MommyRizmi said...

gi spital, doktor takde daa..sume doktor tgh kursus kat tempat nih..huahuahua...

Nurr Kasih said...

menarik..nanti nak try buat ala-ala kartun gini la hehe.

dah tag join contest..jgn plk cakap nurr tak tag hahaha.

yangyuyu said...

uiks gelemer daku sekejap...

nice bro...ada anak kicik pun sempat...hehe

Sasa Al-Sharif said...

ceh, dah boleh produce comic pulak dah. boleh tanding marvel comic ni. haha

ejai_ej said...

huhuhu... dah macam baca comic plak rasernyer.. wat la pangjang2 zan... 80muka surat pon dah kira ok dah... hahahahha

ïêmå å¢klê§ said...

oo guna adobe rupanya...
ingat melukis betul2 tadi....

afzan said...

nurr: ok, aku tunggu entry kartun tu nanti :)

afzan said...

ummie: ni buat sebelum anak kecik keluar. tu yang sempat tu. skang mmg tak berapa sempatla

afzan said...

sasa: marvel comics? jauh lagi nak tanding depa. depa ada super hero. aku apa pun tarak!

ejai: 80?amboih main kasar nampak. haha!

afzan said...

iema: kalau melukis betul2 mmg tak jadi macam ni la jawabnya!

eyqa amin said...

smart ouw.....
^^,

N A N a t O said...

dahsyat !!!

afzan said...

nanato: hai cikgu!