Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Haifa Nur Hana

Posted by afzan On Friday, May 06, 2011 34 comments



Sepertimana yang aku war-warkan sebelum ni (haifa teaser), buat pertama kalinya gambar puteri pertama kami dipertontonkan kepada ramai - "tipula buat pertama kali, yang kat facebook tu amenda?" . actually kat fb tu bukan kerja aku, itu kerja wife aku. hahaha..! kini sudah cukup sepasang. ramai yang kata muka haifa sebijik macam rizmi masa baby-baby dulu. welcome sayang, semoga menjadi anak yang solehah dan cerdik pandai. amin...


**p/s: nampak gaya footnote kat bawah tu kenala tukar, ye dak?


34 comments:

yangyuyu said...

comelnya:)...ni malam2 meriah la gamaknya kan

afzan said...

takdela meriah sangat. tapi bila kembung, ehem tau-tau je la :)

anna_bellaa88 said...
This comment has been removed by the author.
Nurr Kasih said...

semoga menjadi anak yang solehah haifa..comelnye :)

iKhRam said...

ya allah
comelnye, haifa..

lepas ni ada geng la si rizmi tue..!!

~najwa~ said...

yeay..sudah sepasang...
tahniah untuk kamu berdua... tahniah juga untuk rizmi pasal dapat geng bas sekolah baru!!!

afzan said...

nurr: thanks :)

ikhram: geng? hari-hari dia nak buli haifa, sbb mungkin dia jeles agaknya

afzan said...

najwa: thanks dr. aa irfan pun tak lama lagi dapat geng bas sekolah :)

adrenalina said...

rizmi dah jadi abang..semoga haifa menjadi anak yg solehah ..amin!!!

errrm...mmg kene tukar lah ...cian haifa nanti dia jeles

Cayril Ikhwan said...

smart la rambut dia...

afzan said...

adrenalina: yup dah update pun. cuma header je belum tukar lagi. tak tau nak buat header apa. hahaha :)

afzan said...

cayril: jarang budak perempuan rambut belah tepi. ye dak?

TiKa LEh said...

welcome haifa...mcm muka rizmi skrg je..hahahha..
panggil hana boleh???nmpk comel je..

Sasa Al-Sharif said...

selamat datang. comel la haifa

MommyRizmi said...

sekali tgk..sebijik sebijun muka daddy esp tang mulut..2x tgk,muka jemi masa baby..

Faaein Talip Roy said...

alhamdulillah.. smoga menjadi anak yang solehah haifa...bestlah rizmi dah ada adik...

i am S!L4H.. said...

aminn. tenang je muke die. sepasang dh ye pakcik. =)

name die pon cute je... sape pilih? gabungan?

angah sam said...

tahniahhh!! comey pepaleh anok aok teh.name pun sedap.hehe..rizmi jadi abang yg pritective la pasni.ye la.adik nye ppuan..hehe..

angah sam said...

*typo - protective brother la..hehe..

afzan said...

tikaleh: boleh je nak panggil hana pun. still ada maksud jugak. molekla abang rizq, adik hana. dua-dua pun rezeki :)

afzan said...

sasa: thanks :)

mommyrizmi: ibunya pulak tang mana tu? acer citer, acer citer :)

afzan said...

faeein: amin. harap macam tula

silah: cik puan yang pilih nama tu. kita angguk je tanda setuju. malas pening2 nak pilih gabungan nama-nama ni

i am S!L4H.. said...

owhh. hehe. sedap la name tuh. makne die mesti baik jgk kan. hehe. mesti lg comel nanti dah besa sket. nk tgokkkkk. ngee

adek dah besar said...

i am S!l4h: tengok baka la. mesti comel.

Adik Pakcik ni pun comel juga. keh keh keh

MommyRizmi said...

i am S!L4H:tq2..setaun pikir nak bagi nama apa kalau dpt ank pompuan (sgt bsemangt mncari nama even masa tu blom ngandung lagi..)

adek dah besar: huahuahua....

afzan said...

adek: amboih aok ni, cucuk jarum nampak!

afzan said...

mommyrizmi: dua tiga nama jugakla yang keluar ye dak?

MommyRizmi said...

qaireen batrisya?..?myeisha almira...??hehhehe..aahh,kita nak pilih haifa nur hana gak..

ejai_ej said...

congratz bro.. congratz... cam ner nak wat dapat sepasang tu.. ajo sket.. hehehehh

afzan said...

ejai: kena bukak kitab dulu ni. haha!

N A N a t O said...

aku nak ajar haifa ngk youtube lagi lah...

MommyRizmi said...

jgn nanato..kang terkejut lak tgk haifa umur 2 bln dh pandai baca abc..

afzan said...

nanato: ini baler ni baler!

mommyrizmi: bukan jemi 2+ dah kenal abc ke? pergi je kat no plat keta sibuk tunjuk itu huruf apa dan nombor apa :)

MommyRizmi said...

jemi 2+ tahun..kita kata 2+ bln..haa..ce citer..ce citer..