Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Reaper

Posted by afzan On Thursday, March 31, 2011 17 comments



Dulu masa kecik-kecik kalau nampak makhluk macam ni mencirit lari. tapi budak sekarang, rileks je. siap nak pergi dekat lagi tengok apa bendanya. nak kata berani tidak jugak, tapi aku syak mereka buat-buat berani je kot. nak dipanjangkan cerita, selepas aku tengok sequels scary movie, terus aku nak tergelak tengok hantu-hantu yang macam ni. tak ganas langsung, ceh!

17 comments:

nano said...

budak zaman skrg xbpe taku sgt bro,,nano slah sorng,,heheh ayat agak poyo disitu

nano said...

budak zaman skrg xbpe taku sgt bro,,nano slah sorng,,heheh ayat agak poyo disitu

i am S!L4H.. said...

tp kalo silah. terus marathon 2 hari 2 malam tanapa henti kot. ahahaha

afzan said...

nano: spot on girl. nak2 ayat yang last skali tu. hahaha!

afzan said...

silah: ini dah kira sangat takut dah ni. husin pun tak lari camtu dalam HKLBR

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

setuju !


sebab kReen xbagi dorang tengok citer hantu-mantu ni kecuali HKLBR..

i am S!L4H.. said...

hahah tu la. lebih plak kan. ala watak husin tu dlm cite tu je die x lari gtu. kat lua ntah2 dah marathon sampai Thailand. hakhak *hiperbola di sini*

ïêmå å¢klê§ said...

budak2 sekarang dah pndai...
xmudah nak kena tipu ngan hantu2 palsu macam ni.. huhu...

cite HKLBR memang sengal giler kot...
gah..gah...gah....

haha...

afzan said...

kak reen: HKLBR wajib tengok untuk semua orang. kalau tak tengok, tak merasa salah satu nikmat dunia

afzan said...

silah: perghh, jauh marathon tu. ingtaan reply komen je boleh marathon

iema: aku suka watak ucop! memang menjadi2!

HAZWAN17 said...

dah selalu sangat tengok cerita hantu merepek sampai jumpa hantu pun dah tak takut haha

Mustaffa Khairul Azzam said...

cantek.... nie ade edit warne ke???
seriusly cantek giler combination warne

Nurr Kasih said...

btl..rasanya dah selalu dihidangakan dgn cerita2 hantu, sampai xtakut dah...:D

pic unik..angle menarik :D

afzan said...

hazwan: hantu sekarang memang banyak merepek. tak true langsung!

afzan said...

mustaffa: tak edit pun kaler. mmg kaler asal ni. just cropped sikit2 je

nurr: angle nampak menarik bila kita twist skit anglenya masa cropping :)

yangyuyu said...

sbb byk sgt cite hantu, dah tak takut hehe

afzan said...

umie: tu la pasal. macam cendawan tmbuh lepas hujan pulak rasanya