Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lengang

Posted by afzan On Monday, March 07, 2011 20 comments



Seminggu-dua ni aku tengok blog ni lengang je. trafik tidak macam selalunya. kini baru aku sedar, semenjak-dua ni aku agak malas untuk update blog. kemalasan memang menyelubungi diri aku. nak buat ayat sebaris dua dah malas, inikan pula seperenggan tiga? mungkin aku perlu lontar jauh-jauh penyakit malas ini, sejauh yang mungkin - ke tasik chini misalnya. aku tak berani janji, tapi aku berharap selepas ini akan ada entry-entry baru yang akan menyusul. banyak karya-karya yang masih pending lagi ni. eceh~~

20 comments:

afzan said...

baru aku perasan, apesal gambar ni comot? cakap-cakap..

Nurr Kasih said...

kdaan bangunan yg dah usang ke? tapi btl menampakkan ke'lengang'an hehe.

i am S!L4H.. said...

err mcm seram je gmba ateh nih. mcm peninggalan.

pkcik, cpt2 la produce karya. hee

amiramukri said...

gambar ni kat mana ? mcm dlm klinik je ?

N A N a t O said...

ang p mn nih bro?

adrenalina said...

gambar ni mmg seram...tapi kena dengan isi entri..hehehe
jom join contest..saje2 suka n memeriahkan blog...

Sasa Al-Sharif said...

stail gambar feveret ni. semat bro. gmbr ni sesuai dgn isi entri ni

TiKa LEh said...

ingtkan hspital sltnah aminah..hhehe.

dh lme xdtg sini...bru perasan..hahha

zaradgreat said...

perghhh... nampak serammm

adek dah besar said...

adakah malas merupakan penyakit keturunan?

afzan said...

nurr: bangunan ini berpenghuni sebenarnya. kalau aku cakap mesti korang tak percaya

afzan said...

silah: seram? mana ada. biasa-biasa je tu

amiramukri: klinik? jauh menyimpang tu. takpe cuba lagi

afzan said...

nanato: teman kak ngah itu hari naik court. cis kantoi!

adrenalina: nanti aku try join contest tu. mana tau boleh menang kereta

afzan said...

sasa: gambar fevret? acer cite sikit tang mana yg fevretnya. tapi kali ni, memang tak dapat nak buat gambar timbang air. haha

tikaleh: aok ni macam tau je gambar ni kat mana. selalu turun naik court ke? hahaha

iKhRam said...

jgn lah malas-malas..
sebab rindu dgn gambar2 yang selalu bercerita dari blog nie..

Warna Warni Kehidupan said...

ooowhh pic itu menimbulkan suasana seram...seperti berhantu...haish..

yangyuyu said...

afzan, kalau malas update upload gambar sudah..biar gambar bercerita:)

anyway nice framing

MommyRizmi said...

saya tau tempat ni..saya tau..tempat nih la yg menyebabkan saya cuak2 selama beberapa hari..xmau gi kat sini lagi..tak mau!!!

afzan said...

umie: sungguh bernas idea itu. lets the picture talk itself. ye dak?

ikhram: bab kata adek dah besar penyakit keturunan tu malas tu :)

afzan said...

mommyrizmi: hehe, awak tunggu jela. sat lagi ada lagi sapina sampai :P