Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contest: JANGAN pandang kamera!

Posted by afzan On Friday, March 11, 2011 21 comments


Aku tak pernah join contest atau giveaway, tapi tetiba je kali ni terasa nak join. bukan apa, saja-saja suka. paling tidak boleh juga tambah bilangan entry. ye dak? contest di anjurkan oleh dyanzjha semperna besdaynya. hepi belated besday! syarat-syarat bolehla refer kat sini atau klik banner di bawah.



contest dateline: 15 march 2011. sempat lagi ni.



ok, ni gambar yang aku nak pertandingkan. memang kena pada temanya tak pandang kamera langsung. actually aku dah pernah up gambar ni sebelum ni. tapi disebabkan rata-rata gambar aku semua pandang kamera terpaksala di recycle :)


dah joined kenala tag 3 orang pulak: nanato, tikaleh & adek sudah besar, you have been tagged. jangan buat-buat tak nampak pulak!

21 comments:

BeaN MorENo said...

cantik shot ni

N A N a t O said...

kahkahka....ada dua org tag gua psl contest nih...letak gambar payung lagi satu lah..hahhahah...

afzan said...

bean moreno: thanks :)

afzan said...

nanato: jangan macam-macam nanato. jangan macam-macam!

cunndaa said...

comey la...gud luck ye

Nurr Kasih said...

woh tarikh tutup dicepatkan ye. good luck hehe. kdg2 x ada idea, syok jgk layan contest kan :D

TiKa LEh said...

terima kasih lah tagged..tp apa barang gambar xpndg kamera...hahahha..xde2..gmbr xpndg kamera xde..sume pndg..hahha...

afzan said...

tikaleh: dah penganjur buat rules macam tu. ikut je las. rules are there to follow. jangan ingkar. alah hari ni boleh ambil gambar tak pandang kamera banyak2 kat Jom Heboh. ye dak?

afzan said...

cundaa: memang memerlukan tuah2 ni, nak2 contestant over than 500. statistically 3/500+ ni. peh nipis peluang!

afzan said...

nurr: tulah dipercepatkan until next tuesday. tu yang tak sempat nak buat prop baru. takpe kita layan je

~najwa~ said...

gmabar n sgt cantik ..sgt memorable...ibu dan anaknya...

pete said...

haha.mmg style..
mmg xtgk camera btol lah.haha

i am S!L4H.. said...

perghhh. stylo abis.

afzan said...

najwa: itu bukan ibu dengan anak. tapi mak menakan & anak menakan tu

afzan said...

pete: tula, sapa suruh wat contest jangan tgk camera. kan mmg langsung tak tengok

silah: tang mana yg stylo tu?

i am S!L4H.. said...

tang care ambik gmba tu la. ke tepi,bkn tengah. ohhh style2..

Sofya said...

cantiklah pic awak.. mesti leh menang.. good luck

Mar said...

mmg this pic awesome.good luck.

afzan said...

sofya & mar: thanks. i really need that luck :)

dyanzjha said...

gud luck dear:)

EB said...

Waaaa tahniah2.. hehehe..