Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Budak Nuklear

Posted by afzan On Wednesday, March 23, 2011 5 comments



Ini sebabnya aku suka tengok kartun jepun. penuh dengan messages dan analogy yang mudah difahami. harap nuclear boy tidak sakit perut lagi! :)

*p/s: terima kasih "doktor-doktor" kerana bertungkus-lumus untuk menyelamatkan budak nuklear dari melepaskan "poo"nya!

5 comments:

yangyuyu said...

:)..hihi...bagi mkn yogurt....

miss kecik said...

ak suke idea ni! ;)

xmampu jd doctor2 tu, salam doa je utk 'nuklear2 boy'..

afzan said...

yangyuyu: anak2 kita bolehla bagi makan yogourt. terus tak sakit perut dah lepas tu. haha! budak nuklear ni cerewet sikit. nak boron dengan air je!

afzan said...

miss kecik: yup analoginya mudah difahami. even budak tadika pun akan faham rather than kita gebang sampai berbuih mulut, last2 org still blur paling teruk semakin blur!

i am S!L4H.. said...

uncle, adehh video erh. line dh la mcm siput
T___T
x dpt tgok..