Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pukul 9 malam

Posted by afzan On Sunday, February 13, 2011 21 comments



Baru jam 9, malam masih muda lagi. waktu ni kitorang (menunjukkan ramainya orang) baru lepas makan steamboat kat Dataran JB. peh mantap! dalam 4 tahun aku bermastautin kat sini, ini baru first time aku makan steamboat kat sini. apa kes?




Dulu kalau ada function ke, jom heboh ke apa ke mesti akan diorang buat kat Dataran JB ni. tapi semenjak Danga Bay dah beroperasi semuanya dibawak ke sana. tapi bagus jugakla, takdela ambulans terperangkap dalam jammed nak pergi ke HSA dan aku pun senang nak hantar orang rumah gi keje gak!


*p/s: dah dua minggu tak online, punyala seronok bercuti sampai blog pun dah bersawang habis!
**updated: dua tiga ayat telah digubah untuk memperbaiki tatabahasa yang celaru di kala aku posting pagi tadi. punyala lama cuti, sampai nak buat satu ayat pun ambil dua tiga puluh minit!cis!

21 comments:

TiKa LEh said...

dah 10thn xpi situ...hahahha..lg lama..

white rose said...

tak penah g dataran tu...

gambar sngt unik...

i am S!L4H.. said...

cniknye gmba uncle ambik ni...........pinjam2..hee

Eryati said...

cantik gambar pukul 9 malam ni

adrenalina said...

adrenalina xdpt nak tgkap gambar pd waktu malam dgn betul lagi huhuhu... boleh bg tips tak nak tgkap gmbar di malam hari? adakah kene bawak lampu besar2..nak suluh bg terang sikit???hahaha

student said...

lama tak ke jb..:)

afzan said...

tikah - ko memang kejam! esok lusa ajak nanato pergi. jangan lupa kaka sekali. kesian aku tengok dia stress kerje

afzan said...

white rose - nanti ada masa boleh pegi. jangan lupa makan steamboat. pilih meatball. mmg nyum nyum nyum

afzan said...

silah: pinjam? nanti kena pulang ye. haha!

adrenalina: kalau malam, selalunya pakai shutter mode. sbb nak freezekan movement. kang blur pulak :)

TiKa LEh said...

ok2...nt bwk diorg pi..pnjm myvi nana kata..hahahha

i am S!L4H.. said...

alamak kne pulg blik erh?mntk la klo gtu..hahaha

adrenalina said...

ohw..orait.hehe.nanti nak try! =) thanxs

~eVerYtHiNG~ said...

nice pic..ptut la dtg melawt kat sini dh ilang sawang2 :D

yangyuyu said...

gmbr terang dn jitu:)

Nurr Kasih said...

cantik gambar..hehe tu la pasal lps x sihat mcm liat je nak post entry. chaiyo2..

afzan said...

tika: erk!

silah: off course nama pun pinjam ye dak?

adrenalina: go go chaiyok! (org rumah slalu guna ayat ni. sepatah haram tak tau maksudnya)

afzan said...

everything: thanks sbb melawat tapak. sawang masih banyak. lupa nak beli berus sawang semalam

afzan said...

ummi: apa yang jitunya? :)

nurr: tula pasal, bila dah lama offline terus rasa malas yang amat sangat!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

laa.. Afzan duk jb ke?
mati-mati kReen ingatkan mutiara rini tu somewhere kat mutiara damansara. hehe..

afzan said...

kak reen: dok skudai je. eh lainla mutiara damansara dengan mutiara rini. tapi bawah developer yang sama je :)

i am S!L4H.. said...

ye ye..haha..mintak la terus...ngee